espa pkm

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2026, 9:35:38 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οι συριακές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών όπλων περισσότερες από 24 φορές στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στη χώρα, περιλαμβανομένης και μιας φονικής επίθεσης τον Απρίλιο στο Χαν Σεϊχούν, ανέφεραν την Τετάρτη ερευνητές του ΟΗΕ για εγκλήματα πολέμου.
Στη σύμφωνη γνώμη της Νέας Δημοκρατίας να διεκδικήσει η Ελλάδα την έδρα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) αναφέρθηκε ο Ιάσονας Φωτήλας, εισηγητής του κόμματος, κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.
Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης (7 και 8 Σεπτεμβρίου) του γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, ενώ θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου.
Για τρίτη συνεχή χρονιά η Επιστημονική Επιτροπή του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center κατάρτισε και υλοποιεί -με δωρεάν συμμετοχή- ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πιστοποιημένο και μοριοδοτούμενο από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.), προσφέροντας πολύτιμα εφόδια σε ιατρούς, αλλά και σε κάθε απασχολούμενο στον τομέα της υγείας.
Πανελλαδική 48ωρη απεργία, σήμερα 6 και αύριο 7 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιουν οι περισσότεροι από 300 συμβασιούχουςεργαζόμενους της Υπηρεσίας Ασύλου, οι οποίοι απασχολούνται στις δομές όλης της χώρας, καθώς εξακολουθούν να παραμένουν ως και τρεις μήνες απλήρωτοι.
Οι έλληνες πιλότοι των F-16, των Μιράζ 2000-5 και των F-4 το έχουν διαπιστώσει πρώτοι. Τελευταίως οι τούρκοι πιλότοι (αυτοί που συνεχίζουν τις προκλήσεις τους στο Αιγαίο) έχουν αλλάξει συμπεριφορά: «Εμφανίζονται αγχωμένοι, δεν έχουν στρατηγική και πολλές φορές εισέρχονται στο FIR Αθηνών με σχηματισμό και εν συνεχεία με την πρώτη αναχαίτιση χάνονται», είπε στο «Βήμα» χειριστής ενός Μιράζ στη βάση της Τανάγρας.
«Σημαντικότατο αρωγό» της προσπάθειας αναβάθμισης της Δημόσιας Υγείας χαρακτηρίζουν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής, Παύλος Πολάκης, με αφορμή τη νέα δωρεά του ιδρύματος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε νωρίτερα την Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο τον ιταλό ομόλογό του Σέρτζιο Ματαρέλα, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στην επετειακή εκδήλωση των 10 ετών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου.
«Η μεγάλη Κεντροαριστερά που δημιουργούμε θα εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση» ανέφερε η πρόεδρος του ΠαΣοΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μετά την συνάντηση της με εκπροσώπους των Κοινωνικών Εταίρων.
Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς κατέθεσε σήμερα Τετάρτη ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης.

«Σήμερα κατέθεσα επίσημα στον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο την υποψηφιότητά μου για επικεφαλής του νέου Κινήματος της προοδευτικής παράταξης, που φιλοδοξώ να καταστήσει τη σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων της πατρίδας μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.