espa pkm

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2026, 3:53:31 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσε πάλι απειλές εναντίον της Ιταλίας και του πάπα Φραγκίσκου, μέσω ενός βίντεο που γυρίστηκε στις Φιλιππίνες, γράφει στη διαδικτυακή της έκδοση η εφημερίδα La Stampa.

Στο βίντεο, ένας τζιχαντιστής δείχνει την φωτογραφία του πάπα Φραγκίσκου και ακούγεται να λέει ότι «πρόκειται να (φτάσουμε) ως τη Ρώμη».

Επιδεικτική παρουσία της ΕΛ.ΑΣ με Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) σε τουριστικά σημεία της Αθήνας όπως του Φιλοπάππου, την οδό Ερμού και αλλού φέρνει το τρομοκρατικό κτύπημα στην Βαρκελώνη με τους 14 νεκρούς και οι νέες απειλές του ISIS!
Επιχορήγηση ύψους 10.322.604,27 ευρώ παρέχει το υπουργείο Εσωτερικών σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) και στα νομικά πρόσωπα αυτών, αποκλειστικά για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους.


Παράταση δεκαπέντε ημερών για την υποβολή αιτήσεων αναφορικά με την πρόσληψη 2868 ατόμων, τα οποία θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και των αποκεντρωμένων μονάδων τους δόθηκε από το υπουργείο Υγείας και ενεκρίθη από το ΑΣΕΠ.
Δομικές αλλαγές στις ηλεκτρονικές διαδικασίες του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου επέρχονται κατά το επόμενο διάστημα, ώστε να «τρέξει» απρόσκοπτα το Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας. Το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης επιδιώκει να υπάρχει πλήρης καταγραφή των οργανικών θέσεων των δημόσιων φορέων, να αποτυπώνονται τα κενά, οι μετατάξεις και οι αλλαγές στη σύνθεση του προσωπικού λόγω μετακινήσεων.
Αυξάνονται οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Μετά τη Φώφη Γεννηματά, τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και τον Γιάννη Ραγκούση και ο Γιάννης Μανιάτης αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα.
Ο ηγέτης της σιιτικής ένοπλης οργάνωσης Χεζμπολάχ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι οι μαχητές της κατέλαβαν μεγάλο μέρος του θύλακα του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) στη συριακή πλευρά της μεθορίου με τον Λίβανο, σε μια κοινή επιχείρηση με τον συριακό στρατό.
Πλέγμα ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της αδήλωτης και υποδηλωμένης, αλλά και της απλήρωτης εργασίας, φαινόμενα που έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, περιέχει το πολυνομοσχέδιο για τα εργασιακά, που κατατίθεται την επόμενη εβδομάδα και παρουσίασε αναλυτικά στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής (ΚΥ.
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 22:24

Εκείνο το έρμο το Δικαστικό...

Κυριαρχεί στην επικαιρότητα ο Σταύρος Κοντονής, λόγω της διένεξης που σημειώθηκε αναφορικά με τη συμμετοχή της χώρας σε εκδηλώσεις που οργανώνει η προεδρία της Εσθονίας.
Επειδή όμως πέραν των διεθνών υπάρχουν και τα τοπικά μας θέματα, να θυμίσουμε στον Υπουργό Δικαιοσύνης ότι σε τρεις εβδομάδες εκπνέει η προθεσμία του εξάμηνου για τη μεταφορά των υπηρεσιών της Δικαιοσύνης στο τετραόροφο της Μητρόπολης (πρώην εκκλησιαστικό λύκειο).

Το Σάββατο 19 Αυγούστου  στην ακτογραμμή του Εθνικού Πάρκου Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, πλάι στο κύμα, στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Δέλτα Νέστου απόλαυσαν τον αγώνα τους οι Μαρία Τσιλικίδου ,Παναγιώτης Τριαρίδης και Μιχάλης Τσιτσόλκος.
Συγχαρητήρια παιδιά, ωραίος αγώνας και ακόμα ωραιότερο το μπάνιο.