espa pkm

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2026, 5:15:11 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ένας άνδρας καταδικάστηκε σε ισόβια για σχέδιο δολοφονίας πρακτόρων του FBI που τον ερευνούσαν. Ένας άνδρας, που συμμετείχε στην επίθεση της 6ης Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, καταδικάστηκε την Τετάρτη σε ισόβια κάθειρξη λόγω της συνωμοσίας του με στόχο τη δολοφονία των πρακτόρων του FBI που τον ερευνούσαν.

Η γερμανική κυβέρνηση εξέφρασε σήμερα την ανησυχία της για την δημοκρατία και το κράτος δικαίου στην Τουρκία, μετά την σύλληψη 126 στελεχών του CHP στην Σμύρνη, ενώ αμφισβήτησε και την ανεξαρτησία της τουρκικής δικαιοσύνης.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα βρεθεί αντιμέτωπη με πρόταση μομφής από ακροδεξιούς ευρωβουλευτές στις 10 Ιουλίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με σχεδόν μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας .

Αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ η κυκλοφορία οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ν. Μουδανιών – Σάρτης από τον Όρμο Παναγίας έως την Βουρβουρού, η οποία είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω της πυρκαγιάς στο πευκοδάσος στο όρος Δραγουντέλι.

Η Θεσσαλονίκη υπήρξε πάντα μια σημαντική πόλη, από την ίδρυσή της από τον Κάσσανδρο μέχρι σήμερα, ακόμα και έπειτα από ιστορικές καταστροφές που την έπληξαν, οι οποίες δεν μπόρεσαν να σβήσουν το σημαντικό αποτύπωμα της στην Ιστορία.

Αλλοδαπός ηλικίας 30 ετών, υπήκοος Σενεγάλης, συνελήφθη από στελέχη της Λιμενικής Αρχής των Νέων Μουδανιών για παρεμπόριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, ο 30χρονος κατελήφθη εντός εξομοιουμένης με ζώνη λιμένα περιοχής στη Σιβήρη, να προβαίνει στη διακίνηση απομιμητικών προϊόντων και βιομηχανικών βιοτεχνικών ειδών.

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινγκπίνγκ δεν θα παρευρεθεί στην επικείμενη σύνοδο κορυφής της ομάδας BRICS των αναπτυσσόμενων οικονομιών, ανακοίνωσε σήμερα στο Πεκίνο η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάο Νινγκ.

Η Microsoft ανακοινώνει σημαντικές απολύσεις, οι οποίες θα φτάσουν πολλές χιλιάδες, έπειτα από ένα πρώτο κύμα απολύσεων τον Μάιο, καταργώντας κυρίως κάποιες ιεραρχικές βαθμίδες. Σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της εταιρείας, θα επηρεαστεί “λιγότερο από το 4%” του εργατικού δυναμικού, δηλαδή περίπου 9.000 άνθρωποι.

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό, η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης τύπου.

Μετά την ενημέρωση σχετικά με την κατασκευή της «νέας Τούμπας», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε αντίστοιχες εξελίξεις για την πρόοδο των εργασιών στο αθλητικό κέντρο που ετοιμάζει στη Θέρμη.