espa pkm

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2026, 2:15:46 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Περισσότερες από τρεις ώρες κατέθετε ενώπιον της ανακρίτριας Πειραιά που διενεργεί έρευνα για τη χρηματοδότηση του πλοίου «Noor1», ο καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση, Ευθύμιος Γιαννουσάκης, ο οποίος πρόσφατα είχε προβεί σε καταγγελίες ότι δέχθηκε πιέσεις μέσα στη φυλακή προκειμένου να εμπλέξει στην υπόθεση τον εφοπλιστή Βαγγελη Μαρινάκη.
Απαγχονισμένος εντοπίστηκε 23χρονος φοιτητής σε χώρο του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Η σορός του βρέθηκε, το πρωί της Πέμπτης, από την καθαρίστρια του κτιρίου, η οποία αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φοιτητής κατάγεται από την Αθήνα και η σορός του έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για το σοβαρότατο πρόβλημα που προέκυψε με το θέμα των συμβασιούχων στους Ο.Τ.Α., ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αττικής, κ. Μάκης Βορίδης και ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς κατέθεσαν τροπολογία που αφορά στην άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που οφείλονται μέχρι της 7 Ιουνίου, στους συμβασιούχους.

Σημαντικό και κομβικό για τη πορεία της Κεντροαριστεράς το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που πραγματοποιείται 30 Ιουνίου .
Αυτό το Συνέδριο θα αποφασίσει  τον οδικό χάρτη για το ιδρυτικό Συνέδριο του νέου φορέα.

Με επίδοση 59,28 μ. η Μαρία Τοπούζη του Α.Σ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ κέρδισε την 1η  θέση και αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης στην σφυροβολία κορασίδων.

Με τη συζήτηση να εστιάζεται όλο και περισσότερο στο κεφάλαιο των εγγυήσεων και της ασφάλειας, συνεχίζονται οι συνομιλίες της πενταμερούς διάσκεψης για το Κυπριακό στο Κρανς Μοντανά της Ελβετίας.

Ελληνική και κυπριακή αντιπροσωπεία, σε εξαιρετικό συντονισμό, είναι έτοιμες να λάβουν τη θέση τους στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης που τώρα πλέον μπαίνει στην ουσία των θέσεων των δύο αντιμαχόμενων πλευρών, καθώς καλούνται να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να βαδίσουν στον δρόμο της αναζήτησης κοινού τόπου.

Στις 24/06/2017 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής Μαύρων ζωνών όλων των Σωματείων της βορείου Ελλάδος που ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛΟΤ) που είναι αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α.

Από το Σάββατο 17 Ιουνίου, διατίθεται η  χρήση των κολυμβητικών δεξαμενών Ευρωπού σε όλους τους φίλους της κολύμβησης, έπειτα από την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενεργειών και  την τήρηση  των απαραίτητων κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Το φετινό καλοκαίρι ήρθε αργά. Κάτι οι βροχές, κάτι οι φθινοπωρινές θερμοκρασίες καθυστέρησαν την έλευση της πιο ζεστής εποχής του χρόνου. Ωστόσο το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού του Δήμου Κιλκίς, η μεγάλη οθόνη του θερινού δημοτικού κινηματογράφου ''Δημήτρης Ζωηρός'' θα συντροφεύσει και πάλι για δύο μήνες τα όνειρα και την ανάλαφρη διάθεσή μας.   

Κατέβηκε από το Μεταλλικό Κιλκίς για να παρακολουθήσει τη μοναδική συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο, και κατέληξε να παίζει βιολί με μουσικούς του δρόμου στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος για τη 14χρονη Μαριλένα Μιχαΐλοβιτς (Καλαΐτζίδου) που μαζί με την οικογένειά της έζησε μοναδικές στιγμές στην πρωτεύουσα.