espa pkm

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2026, 4:15:19 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Α1 κατ. Αποτελέσματα
Π.Αγιονέρι – Πάικο  3-2
Μ.Βρύση –Αργυρούπολη 5-0
Κρηστώνη – Αλέξ..Κιλκίς 2-4
Ά.Χαράλ.. –Επτάλοφος 3-2
Πλαγιά – Κιλκισιακός 0-3
ΑΕ Πολυκάστ. –Πεδινό 1-2
Πολύπετρο –Αξιούπολη 8-1

Στο Πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα έλαβε μέρος ο Α.Σ.tae kwon do  I.T.F. ..triton ..Μαυρονερίου Κιλκίς με 17 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.
Το Πρωτάθλημα έγινε στην Χ.Α.Ν.Θ. και το διοργάνωσε ο κ. Βενέτης με την υποστήριξη της ελληνικής Ομοσπονδίας tae kwon  do Α.Ο.Τ.Ε..

Στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης το πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu με συμμετοχές που ξεπερνούσαν τους 480 αθλητές.
Το Kinesis Fight Club συμμετείχε για πρώτη φορά σε αυτό το πρωτάθλημα.

Δραστήριο το Σαββατοκύριακο για τον Αίαντα, με δυο παιχνίδια Βόλεϊ εντός έδρας κι ένα εκτός - και τα τρία νικηφόρα. Συγκεκριμένα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/3: Η 10η νίκη των  Κορασίδων του Αίαντα (3-0 σετ) στο προ-τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, εντός έδρας, απέναντι στις Κορασίδες του «Α.Σ Πάνθεον Λιτοχώρου». Συνολικά ως τώρα η ομάδα στους 11 αγώνες που έδωσε αριθμεί 10 νίκες και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα θα συνεχίσει ( ως πρώτη του ομίλου) στα playoff για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΣΠΕΜ, που θα συνεχίσει για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αναλυτικότερα:
Στο 1ο σετ φάνηκε από νωρίς η υπεροχή της γηπεδούχου ομάδας  (7-3) (11-4) (20-4) με πολύ καλές καθαρές φάσεις και λίγα λάθη ως το τελικό (25-8).

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 22:50

Ο Καμμένος στον Λευκό Οίκο

Στην καθιερωμένη πανηγυρική εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο, στις 24 Μαρτίου, την ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.
Για κριτική σε «ανύπαρκτες δηλώσεις του περί δήθεν προσκλήσεων σε προεκλογικές τούρκικες συγκεντρώσεις και για ηχείο αναμετάδοσης της μονταζιέρας κίτρινων ΜΜΕ», έκανε λόγο με δήλωσή του πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος απαντώντας στις σχετικές επικρίσεις βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 20:48

Διακρίσεις της Τόλμης στη Σόφια

Διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF G1 Sofia Open 2017 διεξήχθη στην Βουλγαρία ( Sofia ) στο γυμναστήριο Arena Armeec στις 4-5 Μαρτίου 2017. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι αθλητές-ριες αναγνωρισμένων συλλόγων ομοσπονδίας.
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη από 43 κράτη και οι αγώνες διεξήχθησαν σε 8 τερέν και υποστηρίχτηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Dae Do νέου τύπου video replay, πλαισιώνοντας ταυτόχρονα του νέους κανονισμούς διαιτησίας.
Στην ίδια διοργάνωση διεξήχθησαν επίσης αγώνες παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων εφαρμόζοντας το σκορ στους ηλεκτρονικούς θώρακες μόνο με πλήρη εφαρμογή  κανονισμών.

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 20:46

Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας

Γράφει
ο Φώτης
Ζάικος

 

Πλαγιά – Κιλκσιακός 0-3
Η διαφορά ήταν στην ποιότητα
Ο Κιλκισιακός είναι ποιοτικότερη ομάδα, ήταν  και σοβαρός όπως στην Πλαγιά το περασμένο Σάββατο οπότε η νίκη του ήρθε φυσιολογικά. Μάλιστα στο 40’ με το σκορ στο 0- 2 η Πλαγιά έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρωσίδη με δεύτερη κίτρινη και δοθέντος ότι παρατάχθηκε με 11άδα ανάγκης λόγω πολλών απουσιών  ο αγώνας κρίθηκε οριστικά.

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 20:45

Έπαινος στην DOPPLER

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο The Met, στη Θεσσαλονίκη, η 5η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2017.
Πρόκειται για πρωτοβουλία - θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο οποίος συνεργάστηκε κι εφέτος με την εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε σε 13 τομείς αριστείας.

Γράφει η Δέσποινα Μοσχούτα

Συγκίνησε το ακροατήριο ο Αυγουστής Ευσταθίου, ο ηλικιωμένος σήμερα συναγωνιστής  του ήρωα της Κύπρου Γρηγόρη  Αυξεντίου, διηγούμενος τις τελευταίες ώρες που πέρασαν μαζί, στο κρησφύγετό τους πρίν οι Άγγλοι κάψουν ζωντανό τον Αυξεντίου.

Σε μια λιτή εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Κιλκίς στο συνεδριακό κέντρο, για να τιμήσει τον τότε ανθυπολοχαγό που υπηρέτησε στον Ακρίτα του Κιλκίς, ο <Ματρόζος> όπως ήταν το ψευδώνυμο του Αυγουστή, μας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλα όσα έζησε εξήντα χρόνια πρίν.