Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γιατί ο Σκουρλέτης ζητά αυξημένη πλειοψηφία για την ψήφιση των μέτρων
Σύμφωνα με Τα Νέα, ο λόγος της παρέμβασης του υπουργού Εσωτερικών είναι προφανής και εκφράζει και άλλα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, μολονότι προς ώρας παραμένουν σιωπηλά.
Die Welt: Μυστική συμφωνία Μέρκελ-Ρούτε με Τουρκία για το προσφυγικό
Οι βορειοανατολικές ΗΠΑ ετοιμάζονται για το δριμύ ψύχος της «Stella»
ΕΕ-Τουρκία: Στρατηγική στροφή ή παροδική προεκλογική κρίση;
Τσεκούρι 50% στα κονδύλια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε προγράμματα του ΟΗΕ
Το περιοδικό Foreign Policy αποκάλυψε ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έδωσε εντολή στο προσωπικό του να αναζητήσει περικοπές που ξεπερνούν το 50% της χρηματοδότησης προγραμμάτων του ΟΗΕ.
Πεδίο νέων επιχειρηματικών ευκαιριών ο τομέας ναυτιλιακών δραστηριοτήτων
Η σιωπή των αμνών
Στρατηγική στροφή ή παροδική προεκλογική κρίση;
Τρόπους αντιμετώπισης του παρεμπορίου αναζητούν στον Πειραιά
Το ΝΑΤΟ και η Ελλάδα στην «Τέλεια καταιγίδα»
Είναι μία παλιά και εξόχως σημαντική παράδοση στον δυτικό κόσμο οι άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει τις χώρες τους από καίριες θέσεις να γράφουν καταθέσεις όταν αφυπηρετούν και δεν έχουν πλέον τις αυτονόητες δεσμεύσεις που πάνε μαζί με τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησαν.