Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Απογοήτευση και δέος σε σκίτσα και πρωτοσέλιδα για την εκλογή Τραμπ
Διαβεβαιώσεις Μπάιντεν για υποστήριξη των ΗΠΑ στο Ισραήλ
Εκρηξη στο γραφείο κυβερνήτη επαρχίας στη ΝΑ Τουρκία
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Hurriyet, η έκρηξη οφείλεται σε βόμβα.
Επεισόδια σε καταυλισμούς προσφύγων σε Χίο και Σάμο
Στη Χίο, στον καταυλισμό της Σούδας όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τον Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, περί τις 3 μετά το μεσημέρι όταν νεαροί έκλεισαν με κάδους απορριμμάτων τον δρόμο και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.
Ρόδος: Τρεις ανήλικοι κατηγορούνται για ληστείες
Σύσκεψη στο Μαξίμου για θέματα άμυνας και επίσκεψη Ομπάμα
Στην σύσκεψη συμμετέχει και ο Πάνος Καμμένος.
Αρχισε στην Ελβετία το κρίσιμο παζάρι για το εδαφικό στην Κύπρο
Εκτός του site Τραμπ η πρόταση για μπλόκο στους μουσουλμάνους
Η «μικρή Αφγανή» απελάθηκε και επέστρεψε στην Καμπούλ
Στα θρανία 12 προσφυγόπουλα από Συρία-Αφγανιστάν στη Λέσβο
Σύμφωνα με το Έθνος, τα δώδεκα προσφυγόπουλα, που φιλοξενούνται στη δομή αλληλεγγύης του πρώην ΠΙΚΠΑ Μυτιλήνης, δεν εντάχθηκαν σε απογευματινές Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση Προσφύγων (ΔΥΕΠ), αλλά εισήλθαν στα κανονικά πρωινά τμήματα του σχολείου, μαζί με τους Έλληνες μαθητές, ακολουθώντας τις ίδιες διαδικασίες που προβλέπονται για κάθε παιδί στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.