espa pkm

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2026, 7:16:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συναδέλφισσες,
Συνάδελφοι,
μετά την εκλογική  διαδικασία για την ανάδειξη Αιρετών Εκπροσώπων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, για τρίτη συνεχή  θητεία   και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό.

Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 21:21

Ανάσα ανθρωπιάς: Όσο υπάρχουν Άνθρωποι

Τα όνειρα ενός παιδιού για τα απλά και αυτονόητα που δικαιούται στη ζωή του μπορούν να γίνουν πραγματικότητα; Όταν υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη καρδιά και καλοσύνη στη ψυχή, ναι μπορούν! Η έκκληση μιας άνεργης και χωρισμένης μητέρας να βρεθούν προστατευτικά taekwondo για τον γιο που κάνει πρωταθλητισμό

Η φαρδιά πλατιά «συγγνώμη» ακούστηκε πολλές φορές στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας από συμβούλους και της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, αφού όλοι αναγνώρισαν πως στη συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου η κατάσταση είχε ξεφύγει πέρα από τα εσκαμμένα και είχαν ειπωθεί βαριές κουβέντες.

Στο τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, στην πανέμορφη Τήνο, βρέθηκε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στο πλαίσιο της προσκυνηματικής εκδρομής που διοργάνωσε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου 2016. Οι 50 εκδρομείς, φίλοι και μέλη του Λ.Ε.Κ. όλων των ηλικιών, πέρασαν αξέχαστες στιγμές και αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την επίσκεψή τους στο νησί της Μεγαλόχαρης.  

Πρόκειται για εγκατάσταση συστήματος επεξεργασίας βιομάζας, με την τεχνολογία της αεροπίεσης, για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία θα πωλείται στον διαχειριστή ηλεκτρικού συστήματος.
Το λεγόμενο επενδυτικό σχέδιο, δεν αφορά μόνο αυτήν την περιοχή συγκεκριμένα, αλλά αποτελεί μέρος μιας βιομηχανίας αιτήσεων αδειοδότησης πανομοιότυπων μονάδων.

Στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού συμμετέχει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η ένωση οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», μέσω του δικτύου των 18 επισκέψιμων οινοποιείων, που λειτουργούν κατά μήκος των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος». Ένα από τα 18 οινοποιεία είναι στο νομό Κιλκίς και το «Κτήμα Χατζηβαρύτη», λίγο έξω από τη Φιλυριά.

Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 21:13

Τα νέα του Κιλκσιακού

Εκτός έδρας φιλικό για τα κορίτσια του Κιλκισιακού!
Τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 20 Νοεμβρίου συνεχίζει η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, η οποία τη Κυριακή θα μεταβεί στη Κρύα Βρύση Πέλλας για να αντιμετωπίσει τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες, με τον αγώνα να ξεκινά στις 3 το μεσημέρι.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 37χρονου ημεδαπού, για κατοχή κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 21:05

Συνεδρίαση της …συγγνώμης!

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε γίνει …κόλαση με την αντιπαράθεση να χτυπά κόκκινο!
Προχθές, όποιος έπαιρνε το λόγο ζήταγε και μια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στην προηγούμενη συνεδρίαση.

«Καλύτερα να σωπάσουν αυτοί οι οποίοι δεν ανακαλούν στη μνήμη τους τα ιστορικά γεγονότα και, πολύ περισσότερο, μιλάνε για τα κυριαρχικά δικαιώματα μιας χώρας, που έχει αποδείξει με αγώνα και με θυσία ότι έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να τα περιφρουρήσει» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις των προέδρων της Τουρκίας και της Αλβανίας.