Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σε κώμα 17χρονη στη Δράμα, θύμα ουσιών και βιασμού για 2η φορά
Εξω από το υπουργείο Εργασίας οι συνταξιούχοι της Αττικής
Οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για την περικοπή των συντάξεών τους και των κοινωνικών παροχών, αλλά και την αύξηση των φορολογικών βαρών.
Βερολίνο: Η συνθήκη της Λωζάνης παραμένει εν ισχύι
Δέος και φρίκη: Αυτά τα συναισθήματα προκαλεί στους γερμανούς διπλωμάτες η τρέχουσα εξωτερική πολιτική της Τουρκίας – αρχίζοντας από την στρατιωτική επέμβασή της στο Ιράκ έως την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης από τον Ταγίπ Ερντογάν και τις συνακόλουθες αναφορές του στις «χαμένες πατρίδες» σε Ιράκ, Συρία και Ελλάδα.
Στόχος Μητσοτάκη οι αναποφάσιστοι και οι κεντρώοι ψηφοφόροι
Τσίπρας: Η Ελλάδα αναδύεται μετά από έξι χρόνια οικονομικής κρίσης
«Η σημερινή διάσκεψη, σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία, σε μια στιγμή ανάκαμψης, αλλά και σε μια κρίσιμη στιγμή για τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή, μπορεί να συνεισφέρει πάρα πολλά» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τις εργασίες της Ευρωαραβικής Συνόδου «Εταίροι για την Ανάπτυξη», που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
ΝΔ: Κανένα «άβατο», ούτε στα Εξάρχεια ούτε στον Βοτανικό
Νέα μάχη στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες (live)
Βρετανία: Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφασίζει ποιος θα διαχειριστεί το Brexit
Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών σε Αθήνα - Πειραιά
Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τις Υγειονομικές Περιφέρειες στη 1 μετά το μεσημέρι, με αίτημα να καλυφθούν τα κενά στα νοσοκομεία με μόνιμες θέσεις και να μην υπάρξει καμία απόλυση επικουρικού γιατρού.
Αυστηρό διάβημα της Αθήνας στα Τίρανα
Σε αυστηρότατο διάβημα προς τον πρέσβη της Αλβανίας στην Αθήνα προέβη την Τρίτη 1 Νοεμβρίου ο Πολιτικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Πέτρος Μαυροειδής λόγω των σχεδιαζόμενων, από τις αλβανικές Αρχές, κατεδαφίσεων που συνεπάγονται καταστρατηγήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελληνικής εθνικής μειονότητας στη Χειμάρρα.