Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τα προκάτ του Χωρυγίου!
Για το σκάνδαλο των σκανδάλων στη διαχείριση του προσφυγικού μίλησε ο μέχρι χθες ο πρώην γ.γ. πρώτης υποδοχής Οδυσσέας Βουδούρης. Τι λέει; Ότι παρουσιάζουν 10.000 πρόσφυγες παραπάνω από όσοι στην πραγματικότητα είναι, ότι οδηγούν εσκεμμένα σε απευθείας ανάθεση για την κατασκευή 4.000 οικίσκων και πάει λέγοντας, με συνεχείς πιέσεις από το περιβάλλον Μουζάλα.
Ευχές από ΠΑΟΚ σε Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Στην πρώτη φετινή επίσκεψη του ο κ. Αλεξανδρίδης Κυριάκος υπεύθυνος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Ακαδημία Αλέξανδρος έκανε την παρακάτω δήλωση:
Με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017 εύχομαι σε όλα τα μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς καλή υγεία και προκοπή.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Στις 4 Οκτωβρίου η πρώτη για τις γυναίκες
Η πρώτη συνάντηση της Γυναικείας ομάδας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στα γραφεία του Κιλκισιακού. Οι διοικούντες του ΑΟΚ ενημέρωσαν τις παίκτριες, αλλά και τους γονείς τους για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Πλέον, περιμένουμε τη κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και να οριστεί η ημερομηνία της πρεμιέρας! Η προετοιμασία ξεκινά στις 4 Οκτωβρίου!
Σε πλήρη δραστηριότητα το τμήμα Στίβου του ΓΑΣΚ
Ο Αντιπρόεδρος και Έφορος Κλασσικού Αθλητισμού κκ Γιώργος Κωνσταντινίδης, θα εκπροσωπήσει τον ΓΑΣ Κιλκίς στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.
Στις εκλογικές διαδικασίες θα λάβουν μέρος 225 σωματεία του ΣΕΓΑΣ τα οποία και έχουν δικαίωμα ψήφου.
Πολιτισμός
Γράφει ο Ευστάθιος Παπαδόπουλος, Πολιτικός μηχανικός
Στο προηγούμενό μου άρθρο υπήρχε μια πρόταση η οποία έλεγε πως με απασχολεί αρκετά η πολιτισμική προσέγγιση των φαινομένων που βιώνουμε καθημερινώς. Δηλαδή κατά πόσο ενέργειες οποιασδήποτε φύσεως έστω και ακραίες συμβάλλουν στην οποιαδήποτε ανάπτυξη κάποιου πολιτισμού και γενικά τί ακριβώς πολιτισμό γαλουχούμε και μεταλαμπαδεύουμε στις μελλοντικές γενιές. Ας αναπτύξω το συλλογισμό μου ξεκινώντας από κάτι απλό. Γενικά στη ζωή μου δεν κατάφερα να κάνω αποδεκτό το γεγονός ότι το καθολικά σωστό και λάθος, εν φύσει, είναι έννοιες προσαρμοσμένες ανάλογα με τις καταστάσεις ή περιστάσεις της εκάστοτε κοινωνίας ή και ακόμα στην κρίση (ή συμφέρον) του καθενός. Κοινώς το γνωστό ‘’κόβω και ράβω στα μέτρα μου’’.
Ομορφη η αίθουσα των Δικαστηρίων Κιλκίς
Στην αρχή του καλοκαιριού είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφία με τα σχησμένα καθίσματα μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων των Δικαστηρίων Κιλκίς, μια εικόνα που δεν τιμούσε τον πολιτισμό μας και τη Δικαιοσύνη στη χώρα μας.
Ξεκίνημα με αγιασμό στην «Ευκράντη»
Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε τις δραστηριότητές του ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας «ΕΥΚΡΑΝΤΗ».
Ο Αγιασμός τελέσθηκε από τον Αρχιμανδρίτη π. ΔΩΡΟΘΕΟ στο γραφείο του Συλλόγου, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου.
Π. ΤΑΤΣΗΣ: Καλή ποιοτικά η σοδειά για το ξινόμαυρο Γουμένισσας
Μια διαφορετική άποψη από τα στοιχεία που καταγράψαμε πριν από δυο εβδομάδες για τον τρύγο στην ποικιλία του ξινόμαυρο της Γουμένισσας και την αρνητική του πορεία λόγω των βροχοπτώσεων παρουσιάζει ο γνωστός αμπελουργός-οινοποιός της Γουμένισσας Περικλής Τάτσης.
Φίλης: Δεν κάνω πίσω στο θέμα των Θρησκευτικών, έχω την κάλυψη του Πρωθυπουργού
Ιορδανία: Δολοφονία συγγραφέα πριν από τη δίκη του για «αντι-ισλαμικό» σκίτσο
Ο ιορδανός συγγραφέας Νάχεντ Χατάρ δολοφονήθηκε την Κυριακή μπροστά από δικαστήριο του Αμάν όπου θα γινόταν η δίκη του για τη δημοσίευση ενός σκίτσου που θεωρήθηκε προσβλητικό για το Ισλάμ, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Petra.