Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τρεις νεκροί από πυρά αγνώστου σε εμπορικό κέντρο κοντά στο Σιάτλ
Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες
«Ο πόλεμος στην Κολομβία τελείωσε», το όμοφωνο μήνυμα των ανταρτών FARC
Ο Τζέρεμι Κόρμπιν αναμένεται να επανεκλεγεί στην ηγεσία των Εργατικών
Φετφάς στο Ιράν: «οι γυναίκες να μην κάνουν ποδήλατο»
Παγκοσμιοποίηση για όλους ή χάος
Η άγνωστη δικαστική μάχη για τον εμπρησμό της Marfin
Οι δεινόσαυροι ήρθαν στην Αθήνα
Νέο επεισόδιο στο «περούκα gate» με τον συντάκτη του τηλεγραφήματος
Με έξοδο από το Χρηματιστήριο η Kleemann ισχυροποιεί τη θέση της
Την αποχώρηση της από το ελληνικό χρηματιστήριο με την διαδικασία της δημόσιας πρότασης δρομολογεί η μεγάλη βιομηχανική επιχείρηση KLEEMANN, με έδρα το Κιλκίς, χωρίς να έχει προγραμματιστεί η μεταφορά καταστατικής έδρας.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ στελέχη της εταιρείας όχι με την κίνηση αυτή όχι μόνο δεν θίγεται η κύρια παραγωγική βάση και οι θέσεις εργασίας στο Κιλκίς, αλλά αντίθετα ισχυροποιείται η βιομηχανία, που πλέον δεν εξυπηρετεί την αναπτυξιακή της πορεία η συμμετοχή στο Χρηματιστήριο Αθηνών.