espa pkm

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, 5:23:37 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

O πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε πως η ισχύς και η ασφάλεια του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μεγαλύτερη εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ο κ.

Την αναμόρφωση της Ελλάδας όρισε ως αποστολή της νέας Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εναρκτήρια ομιλία του στο 10ο Τακτικό Συνέδριο.



«Εδώ στην Αθήνα προτείνουμε μία συμφωνία αλήθειας.
Ξεκινά στην Τουρκία η δίκη των πανεπιστημιακών που είχαν υπογράψει κείμενο κατά της τουρκικής κυβέρνησης. Σε άλλη αίθουσα του ίδιου δικαστηρίου διεξάγεται παράλληλα η τρίτη ακρόαση των δημοσιογράφων της Cumhuriyet. Η σημερινή μέρα σημαδεύεται από δύο δίκες που τρέχουν παράλληλα στο ίδιο δικαστήριο της Κων/πολης σε διπλανές αίθουσες.
Συνεδρίασε σήμερα το Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία προς την προγραμματική συνδιάσκεψη και τόνισε:

1. Tα αποτελέσματα του σημερινού Εurogroup αποδεικνύουν ότι η δήθεν «περήφανη διαπραγμάτευση» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετετράπη σε άτακτη και χωρίς όρους υποχώρηση.

Η σημερινή απόφαση του Eurogroup για πρόσθετο πακέτο μέτρων που θα ψηφιστεί τώρα και αποτελεί ουσιαστικά ένα «4ο παγωμένο Μνημόνιο», είναι άλλο ένα δείγμα της κυβερνητικής αποτυχίας, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 16:50

Ανόβερο: Περιμένοντας τον Ομπάμα

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της επίσκεψης του Ομπάμα στο Ανόβερο με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση της πόλης. Χιλιάδες πολίτες προσαρμόζουν την καθημερινότητά τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις για ασφάλεια.
Αίσθηση προκάλεσε η πρόταση Σόιμπλε για σταδιακή αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης. Η νεολαία των Xριστιανοδημοκρατών στηρίζει την πρόταση, η αντιπολίτευση αντιδρά.



Ριζoσπαστική η πρόταση της νεολαίας (JU) από το κυβερνών κόμμα της Άγκελα Μέρκελ: το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης θα πρέπει να αυξηθεί από τα 67 στα 70 χρόνια, σταδιακά και μέχρι το 2100, υποστηρίζουν οι νεολαίοι.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ διαδραματίζουν κοινούς ρόλους σε μεγάλα ζητήματα της εποχής μας, όπως είναι η ανάπτυξη και η εμπέδωση της ειρήνης. Και ειδικά, όσον αφορά το δεύτερο, νομίζω ότι και η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ πρέπει να συνεργαστούν έτσι ώστε να τελειώσει οριστικά ο πόλεμος στη Συρία.
«Σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις ακραίες φωνές των δανειστών, έχει να αντιμετωπίσει και αυτούς στο εσωτερικό που ουσιαστικά την σιγοντάρουν. Την τρόικα εσωτερικού», σχολίασε για το ΤΑΙΠΕΔ ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Real Fm.
Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντήσει αύριο, Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στις 10:30 π.μ. τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ), κ. Γιενς Στόλτενμπεργκ, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.