espa pkm

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, 1:05:02 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον Ισημερινό εξαιτίας του σεισμού 7,8 βαθμών ο οποίος έπληξε το δυτικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος Χόρχε Γκλας και πρόσθεσε ότι οι αρχές κηρύσσουν κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ένταση επικρατεί στο εσωτερικό των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας σε αρκετούς νομούς ενόψει των εκλογών για τους προέδρους των ΝΟΔΕ (νομαρχιακών διοικουσών επιτροπών) την Κυριακή 17 Απριλίου και μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη του 10ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος.

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον Ισημερινό εξαιτίας του σεισμού 7,8 βαθμών ο οποίος έπληξε το δυτικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος Χόρχε Γκλας και πρόσθεσε ότι οι αρχές κηρύσσουν κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Τουλάχιστον 28 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον Ισημερινό εξαιτίας του σεισμού 7,8 βαθμών ο οποίος έπληξε το δυτικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος Χόρχε Γκλας και πρόσθεσε ότι οι αρχές κηρύσσουν κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Σκληρός δεξιός με προβιά σοσιαλιστή; 'Η μήπως ο 38άρης χαρισματικός ηγέτης ενός Τρίτου Δρόμου α λα γαλλικά; Ενας πολιτικός που υπόσχεται δουλειά για τους πολλούς, με άνοιγμα της οικονομίας μακριά από τις παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές Δεξιάς - Αριστεράς; Διαλέγετε και παίρνετε.
Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 09:50

Panama papers α λα αμερικανικά

Στον απόηχο των αποκαλύψεων των λεγόμενων Panama Papers για τους μυστικούς ιδιοκτήτες περισσότερων από 200.000 υπεράκτιων εταιρειών, μεταξύ των οποίων πολλοί πολιτικοί, επιχειρηματίες, διασημότητες και γνωστοί αθλητές, φαίνεται ότι μόλις 211 από αυτούς είναι Αμερικανοί.
Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 09:50

Ετοιμάζουν διπλό χτύπημα κατά του ISIS

Οι μάχες για την ανακατάληψη της Μοσούλης και της Ράκας από το Ισλαμικό Κράτος έχουν σχεδόν ξεκινήσει, με συγκρούσεις στις γύρω περιοχές που θα προετοιμάσουν το έδαφος για την επίθεση στις δύο αυτές σημαντικότερες πόλεις που κατέχουν οι τζιχαντιστές.
Ποτέ δεν συγκέντρωσε εύσημα ευγενείας και καθωσπρεπισμού η προεκλογική εκστρατεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει μείνει θρυλική η ανταλλαγή υποτιμητικών επιθέτων μεταξύ του Τέντι Ρούζβελτ και του Γουίλιαμ Χάουαρντ Ταφτ στις προεδρικές εκλογές του 1912, όταν ο Ρεπουμπλικανός Ταφτ χαρακτήρισε τον Α.
Τις βάσεις για τη λύση του χρέους, η οποία θα ξεκλειδώσει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, θα επιχειρήσουν να βάλουν οι πιστωτές στην Ουάσιγκτον, κατά την Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας που ολοκληρώνεται σήμερα.
Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 09:50

Πού το πάει τελικά ο Αλέξης Τσίπρας

Καθοριστικές για τις μεθοδεύσεις του Μεγάρου Μαξίμου και για τις πολιτικές κινήσεις του Αλ. Τσίπρα είναι οι συζητήσεις των εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης με τους πιστωτές της, οι οποίες ολοκληρώνονται την Κυριακή στην Ουάσιγκτον, στο πλαίσιο και στο περιθώριο της εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ.