espa pkm

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, 1:51:29 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τις βάσεις για τη λύση του χρέους, η οποία θα ξεκλειδώσει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, θα επιχειρήσουν να βάλουν οι πιστωτές στην Ουάσιγκτον, κατά την Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας που ολοκληρώνεται σήμερα.
Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 09:50

Πού το πάει τελικά ο Αλέξης Τσίπρας

Καθοριστικές για τις μεθοδεύσεις του Μεγάρου Μαξίμου και για τις πολιτικές κινήσεις του Αλ. Τσίπρα είναι οι συζητήσεις των εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης με τους πιστωτές της, οι οποίες ολοκληρώνονται την Κυριακή στην Ουάσιγκτον, στο πλαίσιο και στο περιθώριο της εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ.
Η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη χορήγηση των δανείων σε ΜΜΕ και κόμματα ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο την εικόνα του στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Παραμονές εκλογών του 1989, το τότε στέλεχος του ΠαΣοΚ και μέλος της επιτροπής συγκρότησης των ψηφοδελτίων Παντελής Οικονόμου πρότεινε στον Ανδρέα Παπανδρέου έναν νέο πολιτευτή. «Φαίνεται έξυπνος, έχει γνωριμίες στη Β' Αθηνών και ο πατέρας του πουλάει αυτοκίνητα.
«Ο,τι μπορούμε να κλείσουμε να το κάνουμε. Στις διερευνητικές επαφές, στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, όπου είναι δυνατόν...». Η φράση αυτή ανήκει σε στενότατο σύμβουλο του Πρωθυπουργού. Ειπώθηκε σε απόρρητη σύσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών κατά την προετοιμασία της επίσκεψης Τσίπρα στην Αγκυρα .
Κινήσεις συμπόρευσης και αποφάσεις απόσχισης θα σημαδέψουν το προσεχές διάστημα τον χώρο που συγκροτούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι. Επειτα από δύσκολες συνομιλίες συγκροτήθηκε η Επιτροπή Θέσεων και Διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και έγινε ένα βήμα που πριν από λίγες εβδομ.
Ενα μικρό χάλκινο ιστιοφόρο που βρίσκεται στο μεσαίο ράφι μιας καφέ βιβλιοθήκης στο δικηγορικό γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μιας βιβλιοθήκης φορτωμένης με νομικά βιβλία (ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν έντονα οι ογκώδεις τόμοι του Ποινικού Κώδικα.
Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 09:50

«Πελάτες μου...»

«Μπορεί να μην είμαστε καλοί στη διαπραγμάτευση, μπορεί να μην είμαστε καλοί στη διαχείριση κρίσεων, αλλά στο ρουσφέτι είμαστε άσοι» λένε τις τελευταίες ημέρες αυτοσαρκαζόμενοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα σχετικά στοιχεία: από τις αρχές του έτους η κυβέρνηση ψήφισε 1.
Με... «σφιγμένα δόντια και συστάσεις προς τους υπουργούς, προκειμένου να ακολουθούν κανόνες ορθής νομοθέτησης ώστε να παράγεται έργο» προσδοκά ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης να βάλει τάξη στο χάος που έχει δημιουργηθεί από την παγιωμένη πλέον κυβερνητική πρακτική της κατάθεσης πλήθους τροπολογιών.
Ο Ντομινίκ Βολτόν, ένας από τους επιφανέστερους θεωρητικούς της πολιτικής επικοινωνίας, διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Ερευνας (CNRS) της Γαλλίας και του διεθνούς περιοδικού «Hermès», περιέγραφε τις προάλλες στο «Βήμα» ένα παράδοξο του 21ου αιώνα.