espa pkm

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2026, 1:11:52 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr


Μανιφέστο με τις θέσεις τους και τις εκτιμήσεις τους για το παρόν της κυβέρνησης και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν το βράδυ της Παρασκευής τα μέλη της ομάδας των 53+, εγκαινιάζοντας παράλληλα την νέα ιστοσελίδα τους, www.commonality.gr.
Με 10 πρόσφυγες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, μητέρες με παιδιά, ανθρώπους με κινητικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας, από διάφορες εθνικότητες, θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής του Πάπα στο Βατικανό.
«Όσο και αν φαίνεται περίεργο, οι πληροφορίες είναι ακριβείς. Αισθάνομαι πως όλα ετοιμάστηκαν όχι από δημοσιογράφους αλλά από δικηγόρους, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο παρουσιάστηκαν τα στοιχεία. Και στην πραγματικότητα δεν κατηγορείται κανείς για κάτι, και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Η 27χρονη Μαριόν από την Τουλούζη έπειτα από ένα χρονικό διάστημα που αναζητούσε εργασία κατέληξε σε μια εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού όπου ξεκίνησε να εργάζεται ως προσωρινή υπάλληλος με την προοπτική να μονιμοποιηθεί μετά από τρεις εβδομάδες.
Ο ένας είναι διάσημος γάλλος συνθέτης που κατάφερε να παντρέψει με εξαιρετικό τρόπο την τεχνολογία με τη μουσική. Ο άλλος είναι διάσημος αμερικανός φυγάς - ήρωας του αγώνα για τις πολιτικές ελευθερίες για πολλούς, προδότης για την κυβέρνηση της πατρίδας του - ο οποίος καταζητείται για την αποκάλυψη των μυστικών προγραμμάτων κατασκοπείας των ΗΠΑ.
«Οταν ήμουν παιδί ο πατέρας μου τα Σαββατοκύριακα συνήθιζε να κάνει ηλιοθεραπεία γυμνός στον κήπο μας. Στις δημόσιες πισίνες τα παιδιά όλων των ηλικιών μπορούσαν να περιφέρονται όλη την ώρα γυμνά.
Η αποφυλάκιση μέχρι τα τέλη Ιουνίου περίπου 800 ελλήνων και αλλοδαπών ποινικών, οι περισσότεροι από τους οποίους είχαν εμπλακεί σε συμμορίες ληστών με Καλάσνικοφ, επιδρομές σε σπίτια και άλλες περιπτώσεις την περίοδο 2009-11 προβληματίζει την ΕΛ.
Τις πόρτες της στο κοινό θα ανοίξει η Κρατική Ιταλική Σχολή Αθηνών την Κυριακή 17 Απριλίου, για να παρουσιάσει την προσφορά της στον τομέα της εκπαίδευσης στα πλαίσια ενός «Open Day».
Το πρόγραμμα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ «Διάβαση» σε συνεργασία με την 6η Δημοτική Κοινότητα, τον κινηματογράφο «Τριανόν» και την υποστήριξη των Λεσχών Φιλίας (ΛΕΦΙ) της 6ης Δημοτικής Κοινότητας της Αθήνας, συγκεντρώνει φάρμακα σε μια εκδήλωση στήριξης στον αγώνα των προσφύγων παρουσιάζοντας μια καλλιτεχνική παράσταση με ζωντανή μουσική και χορό για την ιστορία του ρεμπέτικου, το τραγούδι της ελληνικής προσφυγιάς.
Σε δημόσια διαβούλευση ετέθη από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Επικίνδυνων Αποβλήτων. Δύο μήνες πριν, η χώρα μας είχε παραπεμφθεί για δεύτερη φορά στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης - με πρόταση επιβολής προστίμου εκατομμυρίων ευρώ από την Κομισιόν - διότι δεν έχει θεσπίσει το ειδικό σχέδιο και δεν έχει τις κατάλληλες και επαρκείς εγκαταστάσεις επεξεργασίας ή διάθεσης επικίνδυνων αποβλήτων.