Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τευτλοπαραγωγοί: Ολιγοήμερη αναστολή των κινητοποιήσεών τους
«Θα περιμένουμε έως την Παρασκευή 15/4 να δούμε εάν η νέα διοίκηση που θα οριστεί στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ (ΕΒΖ) υπογράψει τη σύμβαση για το 2016, βάσει της οποίας και προχωρήσαμε στη σπορά των 53.000 στρεμμάτων με τεύτλα φέτος» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος των τευτλοπαραγωγών για την Κεντρική Μακεδονία, Σάκης Πίππας.
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την Όλγα Γεροβασίλη (live)
Πηγή: Το Βήμα
Κατάληψη του ΕΤΕΑ από μέλη της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ)
Στην πρόσοψη του κτιρίου έχει αναρτηθεί μεγάλο πανό με σύνθημα: «Οποιος κόβει συντάξεις, κόβει ανθρώπινες ζωές».
Ασφυκτική η κατάσταση στο Ελληνικό-Πάνω από 4.000 οι πρόσφυγες
Τόσο ο δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος όσο και η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της «Ελληνικό Α.
Μήνυμα Πάπα με έμμεση αναφορά στην κατάσταση στην Ειδομένη
Κίνα: H G7 να μην ασχολείται με τη Νότια Σινική Θάλασσα
Καζάνι που βράζει η Ειδομένη - Σε επιφυλακή οι αρχές της Ελλάδας και της πΓΔΜ
Ασφυκτική η κατάσταση στο Ελληνικό με 6.000 πρόσφυγες
Τόσο ο δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος όσο και η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της «Ελληνικό Α.
Πάτρα: Λιμενικοί εντόπισαν περίπου 145 κιλά χασίς μέσα σε φορτηγό
Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 51χρονο οδηγό του φορτηγού, ενώ έπειτα από επιχείρηση που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά, συνέλαβαν έναν 33χρονο αλλοδαπό, που φέρεται ως ο παραλήπτης του φορτίου.
Κατάληψη του ΕΤΕΑ από μέλη της ΛΑΕ
Στην πρόσοψη του κτιρίου έχει αναρτηθεί μεγάλο πανό με σύνθημα: «Οποιος κόβει συντάξεις, κόβει ανθρώπινες ζωές».