Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γεωργαντάς : Αποσυμφόρηση και έλεγχο από στρατό και αστυνομία
Σε λαϊκή συνέλευση που συγκάλεσε την Κυριακή 3 Απριλίου ο βουλευτής Γ. Γεωργαντάς, οι κάτοικοι του Χέρσου εξέθεσαν τα βασικά τους αιτήματα, όπως πηγάζουν από την εκεί λειτουργία του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και ζήτησαν τη συνδρομή του βουλευτή στην ανάδειξή τους.
Π.Ε. Κιλκίς: Θα βρούμε το 1 εκατ. ευρώ για το δρόμο Γρίβας- Καστανερής
Ευοίωνες είναι οι προοπτικές για τη συνολική χρηματοδότηση των εργασιών συντήρησης και θωράκισης της υποδομής του δρόμου Γρίβα –Καστανερή.
Πλημμύρισε η Δοϊράνη από νερά και παράνομους!
Στη λίμνη της Δοϊράνης τα τελευταία δυο χρόνια η φύση συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα και ταυτόχρονα να μας εκπλήσσει δυσάρεστα και η ανυπαρξία του κράτους.
Αποκαλύψεις για στενές επαφές Τσάβες – Podemos
Πρόσφυγες από τον Πειραιά επιχείρησαν να κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα
Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ- Γυναικεία ομάδα QΕξάρα στον πρώτο τους αγώνα!
Ό,τι και να πούμε είναι λίγο! Η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού έδωσε τη Κυριακή 3 Απριλίου τον πρώτο της φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη του Αχιλλέα Περαίας και επκράτησε με 6-0!
Κιλκισιακός - β’ ομάδα Και τώρα ο Άσπρος
Στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, και με τον Κιλκισιακό Β΄ να έχει "κλειδώσει" τη τρίτη θέση, ήρθε η ήττα χωρίς συνέπειες με 2-1 από τη Δοϊράνη στο Σταυροχώρι.
Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου
Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου γιόρτασε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σε συνεργασία με έξι τμήματα σχολείων που την επισκέφτηκαν 31 Μαρτίου, 1 και 4 Απριλίου.
O Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί την Παρπαράς Α.Ε.
Ο Ε.Ε.Σ. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την εταιρεία παραγωγής αγροτικών προϊόντων «ΔΗΜΗΤΡΑ» (Παρπαράς Α.Ε.) για την γενναία δωρεά 420 κιλών ελιάς.
Πλούσιο Σαββατοκύριακο για όλες σχεδόν τις ομάδες της Ακαδημίας
Το Σάββατο 2 Απριλίου επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ο ΕΡΜΗΣ Εύοσμου με τμήματα προπαίδων, τζούνιορ και προτζούνιορ. Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας γέμισαν εμπειρίες και παραστάσεις μιας και ήρθαν αντιμέτωποι με μία πολύ καλά οργανωμένη Ακαδημία, διασκεδάζοντας φυσικά και όλους τους παρευρισκόμενους γονείς.