Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ταραχές στο Παρίσι σε διαδήλωση για τα εργασιακά
Αστυνομικοί συγκρούστηκαν με κουκουλοφόρους και έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων απέναντι σε ομάδες διαδηλωτών που εκσφενδόνιζαν πέτρες, μπουκάλια και αβγά ενώ φώναζαν το σύνθημα «αστυνομία παντού, δικαιοσύνη πουθενά».
Αφαίρεση υπηκοότητας από «υποστηρικτές» της τρομοκρατίας θέλει ο Ερντογάν
Μιλώντας σε σύλλογο δικηγόρων στην Άγκυρα, ο Ερντογάν διαμήνυσε ότι η κυβέρνηση «δεν έχει τίποτα να συζητήσει με τρομοκράτες», όπως μεταδίδει το Reuters.
Επισκέπτονται τον Απρίλιο τη Λέσβο ο Πάπας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης
Μαζί θα επισκεφτούν το νησί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.
Σε απόγνωση οι αγελαδοτρόφοι για γάλα και γιαούρτι
Επιχείρηση εκκένωσης του λιμανιού της Χίου από μετανάστες
Συνεργασία υπουργείου Εργασίας με Παιδικα Χωρια SOS για προσφυγόπουλα
Παρίσι: Νέες συμπλοκές σε διαδήλωση για τα εργασιακά
Οι δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων απέναντι σε ομάδες νεαρών που πέταγαν πέτρες, μπουκάλια και αβγά, ενώ φώναζαν το σύνθημα «αστυνομία παντού, δικαιοσύνη πουθενά», στο δυτικό τμήμα της πρωτεύουσας, απ' όπου ξεκίνησε η πορεία.