espa pkm

Σάββατο, 30 Μαΐου 2026, 5:26:14 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Για πάρα πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρωθυπουργό που αφορούσε σε ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μίλησε ο γγ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού μετά τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Εντατικοποίηση της διμερούς συνεργασίας σε όλους τους τομείς, από τον πολιτικό μέχρι τον εμπορικό, πολιτιστικό και τουριστικό, συμφώνησαν οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Νίκος Κοτζιάς και Ιγκόρ Τσρνάντακ κατά τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών.
Ισχυρότατη έκρηξη συγκλόνισε γειτονιά στο 6 διαμέρισμα του Παρισιού. Από τις πρώτες εικόνες διακρίνεται να έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς ένα διαμέρισμα. Τα γαλλικά ΜΜΕ μιλουν πιθανότατα για έκρηξη σε παροχή αερίου. Υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον πέντε ελαφρά τραυματίες.
Εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες έφυγαν μαζικά από το hot spot της ΒΙΑΛ το μεσημέρι της Παρασκευής, 1η Απριλίου 2016 και κατευθύνονται προς την πόλη της Χίου, μέσω του κεντρικού επαρχιακού δρόμου σύμφωνα με το site astraparis.gr.
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 17:50

Xρυσό βραβείο στην Astellas

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Πωλητών - Τμήματος» των Sales Excellence Awards 2016, έλαβε η φαρμακευτική εταιρεία Astellas. Η βράβευση αφορούσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης «Call Effectiveness project» της Astellas Pharmaceuticals για την ομάδα πωλήσεων της, το οποίο πραγματοποιήθηκε και με τη συνεργασία της ICAP Training Solutions.
Περισσότεροι από 100.000 είναι οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν στις 16 Μαΐου για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και στις 17 Μαΐου για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.

Ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων όλων των κατηγοριών ανέρχεται σε 103.366 με τους περισσότερους εξ αυτών να υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων με το νέο σύστημα.

Με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας να επισημαίνει ότι το νομοσχέδιο για το προσφυγικό έχει αποκτήσει επείγοντα χαρακτήρα γιατί ένα τέτοιο νόμο έπρεπε να τον έχουμε από το 2013, «αλλά δεν τον είχαμε», και την αντιπολίτευση να στηλιτεύει με σφοδρότητα την κυβέρνηση για την επιλογή της να το φέρει με αυτή διαδικασία αλλά και για την ουσία του νομοθετήματος και να μιλά για «αποτυχία» που οδήγησε σε αδιέξοδο, το σχέδιο νόμου εγκρίθηκε επί της αρχής από τις συναρμόδιες Επιτροπές.
Πέθανε ο πρώην επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας Χανς Ντίντριχ Γκένσερ, μεταδίδουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, μεταδίδει το ΑΠΕ

Πηγή: Το Βήμα
Τον καθηγητή με εξειδίκευση στη διοργάνωση σεμιναρίων επιδοτούμενων από το ΕΣΠΑ παρίστανε 52χρονος στη Θεσσαλονίκη, αποσπώντας χρήματα από πολίτες με διάφορα τεχνάσματα.

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, με αφορμή άλλα διωκτικά έγγραφα που εκκρεμούσαν σε βάρος του.
Επικίνδυνοι κακοποιοί που δεν δίσταζαν να επιτεθούν με ιδιαίτερη βιαιότητα ακόμα και να δολοφονήσουν τα θύματα τους συγκροτούσαν την συμμορία που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.

Με την εξάρθρωση της συμμορίας εξιχνιάσθηκαν δύο δολοφονίες, δύο ληστείες, μία απόπειρα ληστείας, μία κλοπή και ένας εμπρησμός οχήματος