espa pkm

Σάββατο, 30 Μαΐου 2026, 4:42:14 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Αν ακούσει κανείς την ομιλία του Αλ. Τσίπρα, θα νομίζει ότι όλα πηγαίνουν τέλεια σε αυτή τη χώρα. Η Ελλάδα είναι ένα σάπιο καθεστώς και εδώ αγωνίζεστε να μας πείσετε ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα» ανέφερε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
Την έκρηξη του πρώην προέδρου του ΠαΣοΚ Ευ. Βενιζέλου προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος κατηγορώντας τον για άλλη μια φορά για την υπόθεση των υποβρυχίων.
Το μεγαλύτερο κόμμα της Βραζιλίας, το Βραζιλιάνικο Δημοκρατικό Κίνημα (PMDB) ανακοίνωσε την Τρίτη την απόφασή του να εγκαταλείψει τον κυβερνητικό συνασπισμό της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ, μία απόφαση που θέτει εν αμφιβόλω την ικανότητα της Ρούσεφ να συνεχίσει να κυβερνά.

Έκτακτη σύσκεψη, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις που θα οδηγήσουν στην αποσυμφόρηση του λιμανιού του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Aυτήν τη στιγμή στο λιμάνι φιλοξενούνται 5.724 πρόσφυγες, πολλοί εκ των οποίων διαμένουν σε 1.100 σκηνές στους προαύλιους χώρους.

Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συζήτηση για τη Δικαιοσύνη, τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή στη Βουλή ανήρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτίθεται στον Πρωθυπουργό και θέτει συνολικά 20 ερωτήματα για θέματα διαφθοράς για τα οποία η κυβέρνηση δεν έχει ενεργοποιηθεί.
«Η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ήταν το αγαπημένο σπορ όλων των κυβερνήσεων. Ζήτημα είναι αν θα βρεις έναν δύο πρωθυπουργούς που δεν προσπάθησαν ή που δεν πρόλαβαν να στήσουν, το δικό τους παραμάγαζο μέσα στη Δικαιοσύνη.

To διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζαβεντέμ θα παραμείνει κλειστό για τους επιβάτες και αύριο Τετάρτη, ανακοίνωσε η εταιρεία που διαχειρίζεται τον αερολιμένα, μία εβδομάδα μετά την επίθεση αυτοκτονίας κατά την οποία ισοπεδώθηκε η αίθουσα αναχωρήσεων.

Απόφαση για συνέχιση της πανελλαδικής αποχής έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου έλαβαν οι δικηγόροι.
Με θέμα τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη, 29 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ) η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
«Αφού δεν καταφέρατε να καταργήσετε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, σας προκαλώ αύριο το πρωί ακυρώστε τις 13 νομοθετικές ρυθμίσεις με ένα νόμο και ένα άρθρο» απάντησε στον πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στις καταγγελίες του πρωθυπουργού περί 13 σοβαρών παρεμβάσεων από τις προηγούμενες κυβερνήσεις στη Δικαιοσύνη.
Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε μετά τη Φώφη Γεννηματά ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Ό,τι έκαναν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τα πρόθυμα εξαπτέρυγά τους, κάνει σήμερα η συγκυβέρνηση».