espa pkm

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026, 11:21:38 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του Βελγίου επιβεβαίωσε ότι ο δεύτερος βομβιστής καμικάζι του αεροδρομίου είναι ο Νατζίμ Λαχραουί.

Ο εισαγγελέας είπε ότι η ανακοίνωση αυτή βασίζεται στα στοιχεία του DNA και επιβεβαίωσε ότι ο δράστης είναι ο Λαχραουί, ο οποίος γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1991.
Επιχείρηση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής η αστυνομία στη συνοικία Σκαρμπέκ των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με βελγικά μέσα ενημέρωσης ακούστηκαν εκρήξεις και πυροβολισμοί από το σημείο. Ο δήμαρχος του Σκαρμπέκ δήλωσε ότι εξ όσων γνωρίζει, η επιχείρηση έχει λάβει τέλος, αλλά τα μέτρα ασφαλείας ισχύουν.
Το «νούμερο 2» του Ισλαμικού Κράτος σκοτώθηκε στη διάρκεια βομβαρδισμών που πραγματοποιήθηκαν στη Συρία, αναφέρει το NBC επικαλούμενο δηλώσεις αμερικανών αξιωματούχων.
Οι αξιωματούχοι δήλωσαν στο NBC News ότι ο Αμπντούλ Ραχμάν Μουσταφά αλ - Καντούλι, Ιρακινός γνωστός και με το όνομα Χατζί Ιμάν σκοτώθηκε σε αεροπορική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε μέσα στον Μάρτιο.
O καθεστωτικός στρατός στη Συρία έχει εκδιώξει τους τζιχαντιστές της ISIS από μεγάλο τμήμα της Παλμύρας, την οποία είχαν καταλάβει από τον περασμένο Μάιο. Η προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων άνοιξε το δρόμο και για τους «ενσωματωμένους» φωτογράφους, που έδωσαν τις πρώτες εικόνες από τον αρχαιολογικό χώρο -μνημεία του οποίου είχαν καταστρέψει οι τζιχαντιστές.
Η Βουλγαρία είναι έτοιμη να κατασκευάσει φράχτη στα σύνορά της με την Ελλάδα ώστε να εμποδίσει τη διέλευση μεταναστών, φοβούμενη πως θα μπορούσαν να κατευθυνθούν προς τη χώρα μετά το κλείσιμο της Διαδρομής των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε την Παρασκευή ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ.
Επανεπιβεβαιώνοντας την υποστήριξη των ΗΠΑ στο Βέλγιο απέναντι στην τρομοκρατία, ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών κάλεσε σε στενότερη συνεργασία των δύο πλευρών του Ατλαντικού στην ανταλλαγή πληροφοριών - ενώ απέρριψε τις επικρίσεις σε βάρος των βελγικών Αρχών για την μη αποτροπή του χτυπήματος.
Συζητήσεις έχει προκαλέσει στη Βρετανία η σύλληψη ενός Βρετανού στο Κρόιντον με την κατηγορία υποκίνησης φυλετικού μίσους, επειδή ανήρτησε tweet στο οποίο χαρακτήριζε «υπεκφυγή» την απάντηση που υποτίθεται ότι πήρε από μία μουσουλμάνα που της.
Μηχανική βλάβη παρουσίασε το επιβατηγό Speed Cat 1 και επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής από τον Πειραιά για Πόρο-Ύδρα-Σπέτσες με 168 επιβάτες και 15 μέλη πληρώματος, ωστόσο λίγο μετά τον απόπλου του υποχρεώθηκε να ματαιώσει το δρομολόγιό του.
Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε για να διακοπεί η παρέλαση στον Πύργο, με την απουσία των επισήμων να εξαγριώνει τον κόσμο.
Όπως μετέδωσε το PatrisNews.gr η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 με το Ειδικό Σχολείο Πύργου.