Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020, 7:21:20 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«H Τουρκία δεν έχει βλέψεις στα νόμιμα δικαιώματα, στα εδάφη ή στις θάλασσες των άλλων», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

«Όμως θέλουμε κι εμείς να μας προσεγγίζουν με τον ίδιο τρόπο.

Τα αποτελέσματα μίας έρευνα Nielsen Games 360 που διενεργήθηκε φέτος αποκαλύπτουν πως το 10% των gamers άνω των 18 ετών αναγνωρίζονται ως άτομα ΛΟΑΤΚΙ+.

Πιο συγκεκριμένα, από τα 2.000 άτομα ΛΟΑΤΚΙ+ ηλικίας άνω των 13 ετών που ερωτήθηκαν, το 40% αναγνωρίζεται ως ομοφυλόφιλος ή λεσβία, το 50% ως αμφιφυλόφιλος και το 10% ως τρανσέξουαλ ή μη δυαδικό άτομο.

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην εξοχική κατοικία του Εμανουέλ Μακρόν στη Μεσόγειο ενδέχεται να μεταβεί στις 20 Αυγούστου η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με μια ευρωπαϊκή διπλωματική πηγή.

Η επίσκεψη αυτή έχει συμβολικό χαρακτήρα, μαρτυρώντας τις άριστες γαλλογερμανικές σχέσεις.

Σε ψηφιοποίηση μέσω ΕΣΠΑ θα έχει προχωρήσει σε περίπου 1,5 χρόνο το ΚΤΕΛ Κιλκίς. Το έργο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εισαγωγή συστημάτων έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων και ψηφιακής ενημέρωσης των πολιτών για δρομολόγια.

Σε αυτό εντάσσονται συνολικά 74 προτάσεις απ' όλη την Ελλάδα, ενώ υπήρξαν και 10 που απορρίφθηκαν.

Συνελήφθη στις 9 Αυγούστου 2020 το απόγευμα, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, μετέφερε 6 αλλοδαπούς με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας του Covid-19, συμμετέχοντας και στο νέο πρόγραμμα «Γέφυρα» του Ελληνικού Δημοσίου για την επιδότηση των δόσεων δανείων με προσημείωση ή υποθήκη της κύριας κατοικίας τους.

Ακόμη 93 νέα κρούσματα κορονοϊού – αριθμό ρεκόρ – σημείωσε η Κούβα το τελευταίο 24ωρο, ενώ μάλιστα η αύξησή τους στην περιοχή της Αβάνας απειλεί να ακυρώσει την επανεκκίνηση της οικονομίας, μετά τη μερική καραντίνα που είχε επιβληθεί από τον Μάρτιο.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζητά από την Τουρκία να σταματήσει άμεσα τις ερευνητικές δραστηριότητες του «Ορούτς Ρέις» στην ανατολική Μεσόγειο.

Ερωτηθείς o εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες δράσεις ως προκλητικές και σημείωσε ότι αυξάνουν τις εντάσεις στην περιοχή.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος με τον οποίο η Τουρκία θα συναινέσει σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία προσπαθεί να την «κλειδώσει» στις ακτές της, αγνοώντας την τουρκική επικράτεια, σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε με νέα ανακοίνωσή μας στο ζήτημα του COVID-19, για να δηλώσουμε την  έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό μας, σχετικά με το ορατό πλέον ενδεχόμενο ενός νέου κύματος εξάπλωσης του ιού στη χώρα μας.

Ο ιός, δυστυχώς για όλους μας, δεν έχει φύγει. Είναι εδώ και τρέφεται από τον εφησυχασμό και την χαλάρωσή μας. Σε μια χρονική περίοδο επιδημιολογικά φορτισμένη, όπως αυτή που διανύουμε, είναι ανεύθυνη και επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο, τόσο η αμφισβήτηση των αρμοδίων επιστημόνων, όσο και η παραβίαση των κανόνων που έχουν θεσπισθεί ώστε να προασπίσουν τη δημόσια υγεία.

Σελίδα 1 από 12899