Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Περίπου 5.000 πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά
Το βράδυ της Δευτέρας κατέπλευσε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος», μεταφέροντας 140 πρόσφυγες, από τη Λέσβο και 357 από τη Σάμο.
Την έκδοση των Ε. Μπουλούτα και Μ. Φόρου αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών
Δράσεις για τα ΑμεΑ στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό
Η Aegean για τα εισιτήρια από και προς Βρυξέλλες
Τρεις πλήρεις υποτροφίες στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Με τροπολογία ανανεώνουν τη σύμβαση του Κορεάτη Κιμ
Αύξηση 20% στις κλινικές μελέτες τη διετία 2014-15
Ομπάμα: Ο κόσμος πρέπει να ενωθεί για να νικήσει την τρομοκρατία
Παράλληλα, μιλώντας από την Αβάνα κάλεσε τα έθνη σε όλο τον κόσμο να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να νικήσουν την τρομοκρατία.
Σε κάθειρξη 22 ετών καταδικάστηκε η ουκρανή πιλότος Ν.Σαβτσένκο
Η oυκρανή πιλότος Νάντια Σαβτσένκο καταδικάστηκε την Τρίτη από ρωσικό δικαστήριο σε κάθειρξη 22 ετών.
Η 36χρονη πιλότος είχε πιαστεί τον Ιούλιο του 2014 από φιλορώσους ενόπλους στην ανατολική Ουκρανία πριν οδηγηθεί στη ρωσική πλευρά των συνόρων.
Εντείνουν τα μέτρα ασφαλείας σε μεγάλες πόλεις οι ΗΠΑ
Οι αστυνομικές αρχές σε πολλές μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ ενέτειναν τα μέτρα ασφαλείας, μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις που σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ και τον σταθμό μετρό Μάαλμπεκ, στις Βρυξέλλες, μολονότι αμερικανοί αξιωματούχοι διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για συγκεκριμένες απειλές στη χώρα.