espa pkm

Τρίτη, 28 Απριλίου 2026, 2:06:01 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 23:22

Η πειθαρχία έφερε τον βαθμό

Με σοβαρότητα και πειθαρχία σε όλες τις γραμμές του ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου πέρασε από το Κλεάνθης Βικελίδης χωρίς να δεχθεί ιδιαίτερες δυσκολίες από τον ιστορικό Αρη Θεσ/νίκης.
Παίζοντας ψυχωμένα και με μυαλό οι παίκτες του Π. Διλμπέρη έτρεξαν, πίεσαν και επιβραβεύθηκαν με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι είναι η πρώτη απώλεια βαθμών τη φετινή αγωνιστική χρονιά για τον Αρη εντός έδρας.

Μεγάλες επιτυχίες σημειώνει η Ομάδα Χειροσφαίρισης (handball) του 2 Λυκείου Κιλκίς στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες που διεξάγονται κατά το τρέχον σχολικό έτος 2015-2016.

για δεύτερη συνεχόμενη φορά επιστρέφει με ένα Χάλκινο μετάλλιο και δύο Επαίνους.Συγκεκριμένα στον αγώνα που διεξάχθει στην Νυμφαία Κομοτηνής με την ονομασία TUVUNU Mtb Cup Race ο Σούρλας Δημήτριος στον Διασυλλογικό αγώνα κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση της κατηγορίας του (Νέων Ανδρών) και να φέρει στην ομάδα το Χάλκινο μετάλλιο.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 23:19

Αίας-Τζούντο Χάλκινο ο Κατσαρώνας

Με μία ήττα και τρεις νίκες με ιπόν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία junior A - 27κ.ο 10 χρόνος Τζουντόκα Κατσαρώνας Αλέξανδρος του Α.Σ. Αίας Κιλκίς από το Καμπάνη Κιλκίς στους 1ους Πανελλήνιους Διεθνείς Διασυλλογικούς Αγώνες Τζούντο στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 23:17

Κομμουνιστικό χιούμορ

Ποιος είπε ότι οι κομμουνιστές δεν έχουν χιούμορ; Ακόμα και σε εποχές κρίσης...
Διαβάστε πως χαιρέτισε  στην εκδήλωση του συλλόγου συνταξιούχων υπαλλήλων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας ο προεδρός του Κώστας Πινέλης και αναθεωρήστε:
Τιμημένα γηρατειά. Ωραία καθήσατε. Αραία-αραία  να  φαινόμαστε καμιά κατοσταρέα. Σαν συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στην Πλατεία Ειρήνης.

Τουρκικής και όχι συριακής καταγωγής, όπως αρχικώς είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση, είναι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA o βομβιστής αυτοκτονίας που παρέσυρε στο θάνατο 29 ανθρώπους την περασμένη εβδομάδα στην Άγκυρα, όπως δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις αγνοούνται μετά την κατάρρευση ενός σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη νότια Αγγλία, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν στο δυστύχημα που σημειώθηκε στη "Μονάδα Ενέργειας Ντίντκοτ Α", η οποία σταμάτησε τη λειτουργία της το 2013 και φέτος επρόκειτο να κατεδαφιστεί.
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 23:50

Εισβολή της ομάδας «Ρουβίκωνας» στην ΕΡΤ

Ομάδα περίπου 20 αντιεξουσιαστών εισέβαλε το βράδυ της Τρίτης στο στούντιο της ΕΡΤ όπου βρισκόταν ήδη η βουλευτής του ΚΚΕ κυρία Λιάνα Κανέλλη με τον δημοσιογράφο κ. Πάνο Χαρίτο στο πλαίσιο αφιερώματος για τα 50 χρόνια από την πρώτη εκπομπή τηλεοπτικού σήματος στην Ελλάδα.
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 23:50

Επικοινωνία Αλ. Τσίπρα - Φ. Γεννηματά

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και προέδρου του ΠαΣοΚ κυρία Φώφης Γεννηματά μετά την επίσκεψή της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου ζήτησε τη σύγκλιση του συμβουλίου Πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό.
Δεκτή έκανε την παραίτηση του υφυπουργού Υποδομών, Π. Σγουρίδη ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας.

Η αντικατάστασή του δρομολογείται εντός των ημερών και πιθανότατα την θέση του θα αναλάβει άλλο στέλεχος των ΑΝΕΛ (σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η Μαρίνα Χρυσοβελώνη).