Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βαλς: Προστασία εξωτερικών συνόρων της ΕΕ - Συνεδρίαση των υπουργών Εσωτερικών των «28»
Γαλλία: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο της Τουλούζης
Οι αρχές του αεροδρομίου στη Γαλλία υποχρέωσαν τους επιβάτες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του να βγουν εκτός καθώς υπήρξε πληροφορία για τρομοκρατική επίθεση.
Πάνω από 49.000 οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα
Ο αριθμός αυτός είναι μειωμένος σε σχέση με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν την Τρίτη στη δημοσιότητα και έκαναν λόγο για πάνω από 52.000 πρόσφυγες σε όλη τη χώρα.
Βέλγιο: Σε εξέλιξη οι αστυνομικές επιχειρήσεις μετά τις επιθέσεις - ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών
Σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό ξύπνησαν το πρωί της Τετάρτης οι κάτοικοι των Βρυξελλών, καθώς ένα 24ωρο μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο αεροδρόμιο και το μετρό η ζωή στην πόλη μοιάζει να έχει «παγώσει».
Γαλλία: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο της Τουλούζης μετά από πληροφορίες για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού
Οι αρχές του αεροδρομίου στη Γαλλία υποχρέωσαν τους επιβάτες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του να βγουν εκτός καθώς υπήρξε πληροφορία για τρομοκρατική επίθεση.
Τραμπ: «Οι μουσουλμάνοι πρέπει να «καρφώνουν» υπόπτους για τρομοκρατία»
Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες
Εγκλωβισμένοι στο λιμάνι του Πειραιά 4.700 πρόσφυγες
Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάδνη» μετέφερε 241 άτομα από Λέσβο και 9 από Χίο.
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών των επιθέσεων στις Βρυξέλλες - Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη
Ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ για την Ευρώπη
Ταξιδιωτική οδηγία με την οποία προειδοποιεί τους αμερικανούς πολίτες για τους πιθανούς κινδύνους μετακινήσεων σε ευρωπαϊκές χώρες εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, λίγες ώρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες για τις οποίες ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος.