Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
«Πολύ λίγα ή πολύ αργά»: Βαλς κατά Κομισιόν για την αγροτική κρίση
Ιράκ: Ο στρατός ετοιμάζει μαζική επιχείρηση ανακατάληψης της Μοσούλης
Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Με Δανδίκα στο τιμόνι
Η Διοίκηση του Κιλκισιακού ανακοινώνει τη πρόσληψη στη τεχνική ηγεσία του έμπειρου προπονητή Μάκη Δανδίκα.
Ο κ. Δανδίκας τα τελευταία χρόνια εργάζονταν συνεχώς στις μεγάλες κατηγορίες της χώρας. Τη περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν προπονητής του Απόλλωνα 1926 στη Football League, ενώ έχει δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια σε Μακεδονικό, Νίκη Πολυγύρου, Α.Ο. Κάστωρ, Κ20 ΠΑΟΚ, Οδυσσέα Κορδελιού (Football League 2-βοηθός προπονητή) και Αναγέννηση Γιαννιτσών (Football Laegue-Βοηθός προπονητή).
Στο έλεος θυελλωδών ανέμων τμήμα της δυτικής Ευρώπης
Θυελλώδεις άνεμοι, οι ριπές των οποίων ξεπερνούν σε ορισμένες περιπτώσεις τα 150 χιλιόμετρα την ώρα, σαρώνουν το δυτικό τμήμα της Γαλλίας και της Γερμανίας, καθώς και τη νότια Βρετανία, προκαλώντας προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και τα δρομολόγια των σιδηροδρόμων.
Αναστάτωση από έκρηξη δίπλα στη Β΄ Αστυνομική Διεύθυνση στην Κω
«Απαιτούνται ρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση» λέει ο Παυλόπουλος
Ειδάλλως, παραμένουν οιονεί "ημιτελείς συμφωνίες" των εμπνευστών τους, οι οποίες, εκτός του ότι αποβαίνουν σε βάρος της όποιας υστεροφημίας τους, επιβαρύνουν δραματικά τις χρόνιες παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης, με όλες τις συνέπειες για την κοινωνία, την οικονομία και τους δημοκρατικούς θεσμούς».
Κυπελλούχος ΕΠΣ Κιλκίς ο Εθνικός
Παρουσία 100 φιλάθλων και σχεδόν του συνόλου της διοίκησης της ΕΠΣ με υπό ιδανικό – ηλιόλουστο ποδοσφαιρικό καιρό στο γήπεδο του Πολυκάστρου αναμετρήθηκαν οι φιναλίστ του τελικού της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, το τυπικά γηπεδούχο Πάικο Γοτυμένισσας και ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου. Ο Εθνικός, εκπρόσωπος του νομού στη γ’ εθνική κατηγορία, αναδείχτηκε νικητής και φετινός τροπαιούχος με ένα τέρμα του Γκοντσίδη από το 9’.
Εξετάσεις εγχρώμων και μαύρων ζωνών του “Άθλος” Κιλκίς στη Μητρόπολη
Εξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή στις 31/01/2016 στην αίθουσα Μητροπόλεως Κιλκίς.
Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική ομοσπονδία χορηγώντας επίσημα διπλώματα της αναγνωρισμένης από το κράτος ΕΛΟΤ.
Ο Αίας δημιουργεί ανδρική ομάδα βόλλεϊ
Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει και επίσημα την δημιουργία ανδρικού τμήματος πετοσφαίρισης.
Με αίσθημα ευθύνης για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και μετά από αιτήματα φίλων του Βόλεϊ να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στην ανδρική πετοσφαίριση στο νομό Κιλκίς, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα.
Η πίτα του Ηρακλή Κοιλαδίου
Μέσα σ’ ένα ζεστό κλίμα διοίκηση και ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Κοιλαδίου έκοψαν την βασιλόπιτα του συλλόγου, ενώ η διοίκηση παραχώρησε και γεύμα στους ποδοσφαιριστές.
Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά, επιτυχίες εντός κι εκτός γηπέδου και προκοπή στη ζωή τους.