espa pkm

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, 8:58:39 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Επίσκεψη στο Παρίσι, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, προγραμματίζει σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 17 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν από την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό.
Η γερμανική αστυνομία έκανε έφοδο στα διαμερίσματα δύο ανδρών που θεωρούνται ύποπτοι ως συνεργάτες τζιχαντιστικής οργάνωσης, δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου του ομοσπονδιακού εισαγγελέα.

Η επιχείρηση έγινε κοντά στην Μάιντς, στη δυτική Γερμανία.
Το κλίμα που επικρατεί στην κορεατική χερσόνησο μετά τη νέα βορειοκορεατική δοκιμή δείχνει η «θερμή» συνάντηση σκαφών των δύο πλευρών στα θαλάσσια σύνορα, κατά την οποία νοτιοκορεατικό σκάφος έριξε προειδοποιητικά πυρά προς την πλευρά σκάφους περιπολίες της Βορείου Κορέας.
Στην Αγκυρα μεταβαίνει τη Δευτέρα η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, ενδεχομένως και με τον Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέφεν Ζάιμπερτ, στην ατζέντα της συνάντησης θα βρίσκεται ασφαλώς η προσφυγική κρίση, αλλά θα συζητηθούν και άλλα θέματα.
Ένταση το πρωί της Κυριακής στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου πρόκειται να δημιουργηθεί το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων.

Κάτοικοι της περιοχής έριξαν τμήμα της περίφραξής του και εισέβαλαν σε αυτό.
Μια γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή από τα ερείπια ενός κτηρίου που κατέρρευσε στη νότια πόλη Ταϊνάν της Ταϊβάν χθες και άλλος ένας άνδρας βρέθηκε παγιδευμένος πάνω από 48 ώρες μετά από σεισμό που έπληξε τη χώρα, όπως ανέφεραν αξιωματούχοι.
Η γερμανική αστυνομία έκανε έφοδο στα διαμερίσματα δύο ανδρών που θεωρούνται ύποπτοι ως συνεργάτες τζιχαντιστικής οργάνωσης, δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου του ομοσπονδιακού εισαγγελέα.

Η επιχείρηση έγινε κοντά στην Μάιντς, στη δυτική Γερμανία.
Δυο συγκεντρώσεις και μια ευρεία σύσκεψη έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα στο Σχιστό και στον Πειραιά με επίκεντρο το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων που πρόκειται να δημιουργηθεί στο στρατόπεδο «Στεφανάκη» στο Σχιστό Περάματος.
Διέξοδο από τον ασφυκτικό κλοιό που έχουν δημιουργήσει τα μπλόκα των αγροτών στις εθνικές οδούς αναζητούν άμεσα στο κυβερνητικό επιτελείο.

Σύμφωνα με Τα Νέα, μία από τις βασικές σκέψεις που πέφτουν στο τραπέζι αυτές τις ημέρες είναι η αναζήτηση τρόπου προκειμένου να διασπαστεί το μέτωπο, τουλάχιστον ως προς τον πυρήνα των αιτημάτων που αφορούν το Ασφαλιστικό και τη φορολόγηση των αγροτών.
Με μια ανάρτηση στο Twitter ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος σχολίασε αναφορά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου σε κυριακάτικη εφημερίδα για το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

«Πανικός. Ο κ.