Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στις 22 Ιανουαρίου το συνέδριο των φυσικοθεραπευτών
Τελευταίοι οι έλληνες μαθητές στα βασικά γνωστικά αντικείμενα
Διμερής Ελλάδας-Ισραήλ και τριμερής με Κύπρο στις 27-28 Ιανουαρίου
Πρόκειται για τη διακυβερνητική Ελλάδας-Ισραήλ που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου στην Ιερουσαλήμ με επικεφαλής τους πρωθυπουργούς Τσίπρα και Νετανιάχου και τη συμμετοχή 10 υπουργών από κάθε πλευρά.
Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Πάρε θέση για το ασφαλιστικό
Καμμένος: Θα χάναμε το ηθικό πλεονέκτημα, αν διορίζαμε
Τσακαλώτος: Έχουμε πρόβλημα με το αν το ΔΝΤ θέλει να καθυστερήσει την διαδικασία
Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Καταστροφική αποτυχία της ΕΕ για το προσφυγικό
Η μη κυβερνητική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζήτησε τη δημιουργία από την Ευρωπαϊκή Ένωση «ασφαλών περασμάτων» προς την Ευρώπη για τους αιτούντες άσυλο, καταγγέλλοντας την «καταστροφική αποτυχία» της διαχείρισης της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης από την ΕΕ.
Γερμανία: Πρώην μέλη της RAF συνδέονται με απόπειρα ληστείας τεθωρακισμένου
Το DNA που βρέθηκε στα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για να διαφύγουν ταιριάζει με εκείνο των Ντανιέλα Κλέτε (57 ετών σήμερα), Ερνστ-Φόλκερ Βίλχελμ Στάουμπ (58 ετών σήμερα) και Μπουρκχάρντ Γκάρβεκ, ανέφερε το γερμανικό δίκτυο NDR.