Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Το «παιχνίδι» με το Ασφαλιστικό και τα σενάρια διεύρυνσης
Ο Δεκέμβριος των συντάξεων, ο Ιανουάριος των φόρων
Μείωση συντάξεων κατά 6% ζητεί το ΔΝΤ
Κοινές εταιρείες τραπεζών - funds για τα «κόκκινα» δάνεια
Βίοι παράλληλοι και ασύμπτωτοι
Η απειλή Σένγκεν και το σχέδιο για την ευρωπαϊκή ακτοφυλακή
Ο Ολάντ, το ISIS και η ελληνική περιπλοκή
Η ενότητα της ΝΔ παίζεται στις κάλπες
Λονδίνο: Τρεις τραυματίες από «τρομοκρατική» επίθεση με μαχαίρι
Επίθεση Τσίπρα στη ΝΔ ότι αναπαρήγαγε τα περί εξόδου της χώρας από την Σένγκεν
Επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας κατηγορώντας την ότι αναπαρήγαγε όσα διακινούσαν κάποιες χώρες στο εξωτερικό για έξοδο της Ελλάδας από την Συνθήκη Σένγκεν. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι έγινε μια «προσπάθεια υπονόμευσης της χώρας»: «Αυτή τη φορά ανακαλύφθηκε η σίγουρη έξοδός μας από την Συνθήκη Σένγκεν.