Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Η ανακοίνωση της Προεδρίας για το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
Έξι ώρες διήρκεσε το μαραθώνιο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, που συνεκλήθη το Σάββατο υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία στο μεγάλο «αγκάθι» της συνάντησης, που ήταν το ασφαλιστικό.
Δεν βρήκε συμμάχους ο Πρωθυπουργός για το Ασφαλιστικό στο μαραθώνιο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
Κυβέρνηση: Κατώτερη των περιστάσεων η αντιπολίτευση
Η αντιπολίτευση εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν διστάζει για μικροκομματικό όφελος να μειώσει τη διαπραγματευτική δυνατότητα της κυβέρνησης, σχολίαζαν το βράδυ του Σαββάτου κυβερνητικοί κύκλοι, ιδίως για τη στάση που τήρησαν ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.
Δακρυγόνα στην Κωνσταντινούπολη μετά τη δολοφονία στο Ντιγιάρμπακιρ
Πυρά Καμμένου στη ΝΔ για μη συμφωνία σε αλλαγή εκλογικού νόμου, Ασφαλιστικό
Λεβέντης: Ο Τσίπρας θέλει να πιέσει τους δανειστές με το προσφυγικό
Βγαίνοντας από το συμβούλιο αρχηγών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι επιχειρεί να πιέσει τους δανειστές για το ασφαλιστικό μέσω του προσφυγικού: «Να τους δώσει ό,τι θέλουν στο προσφυγικό μήπως υπάρξει χαλάρωση στο ασφαλιστικό».
Φώφη Γεννηματά: Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε μείωση συντάξεων
Η κ. Γεννηματά είπε ότι ο πρωθυπουργός γνωρίζει τις κόκκινες γραμμές του κόμματος.