espa pkm

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2026, 8:36:48 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Προπαρασκευαστική συνάντηση πριν από τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ - Τουρκίας θα έχουν την Κυριακή στις Βρυξέλλες (15.00 ώρα Ελλάδας) οι επτά χώρες που αποτελούν τους βασικούς χρηματοδότες του κοινοτικού προϋπολογισμού, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους ενόψει της Συνόδου.

Ριζικές αλλαγές στον Καλλικράτη εξήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κορουμπλής, μιλώντας από το βήμα της τρίτης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που διεξάγεται στη Λευκάδα.

Ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στην ομιλία του στα «θέλω» της κυβέρνησης από τον Καλλίκρατη, δίνοντας δύο παραδείγματα.

Προσχηματικό χαρακτήρισε τον διάλογο που ζητά ο Αλέξης Τσίπρας για το ασφαλιστικό και τα άλλα μείζονα ζητήματα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στο MEGA, ξεκαθάρισε πως θα ακούσει μεν όσα έχει να πει ο πρωθυπουργός για το ασφαλιστικό, όμως τις θέσεις του κόμματός του θα τις αναπτύξει αποκλειστικά και μόνο στη Βουλή.

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 22:20

Καμιά σημασία

Για να το καταστήσουμε σαφές: Το περασμένο Σάββατο δεν επισκέφθηκε το νομό κανένας υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Διότι σε συνθήκες αναστάτωσης του αγροτικού κόσμου για όσα συντελούνται οποιοσδήποτε σοβαρός  υπουργός Γεωργίας  αν αποφάσιζε να επισκεφθεί το νομό θα το έπραττε με τρόπο διαφανή, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αντιπροσωπευτική συμμετοχή των αγροτών στο φως της ημέρας και υπό τη δημόσια βάσανο.

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη βρέθηκε για 7 ημέρες η εκπαιδευτική επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς με 32 μέλη. Σκοπός της επίσκεψης στην Ισπανία ήταν η ενημέρωση και η απόκτηση τεχνογνωσίας στο θέμα της Κοινωνικής Οικονομίας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Η αποστολή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εγκεκριμένου έργου το Επιμελητηρίου στο Πρόγραμμα «Erasmus» κινητικότητα.

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 22:18

Χριστουγεννιάτικη Βιβλιοπαραμυθοχώρα

Χριστούγεννα έρχονται ξανά
στης βιβλιοθήκης τη ζεστή αγκαλιά,
ελάτε να γιορτάσουμε παιδιά
να υποδεχτούμε τον Χριστούλη με Χαρά!!!
Στη Βιβλιοπαραμυθοχώρα τούτη τη χρονιά
ας ταξιδέψουμε με βιβλία γιορτινά
ζωγραφική, κατασκευές κ άλλα πολλά
τρίγωνα κάλαντα με γέλια παιδικά!!!!

Παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ο γλάρος» του Τσέχωφ:
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κάθοδος του συλλόγου στη Θεσ/νίκη την Παρασκευή ,20 Νοεμβρίου με σκοπό την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ο γλάρος» του Τσέχωφ σε σκηνοθεσία Γ. Βούρου στο θέατρο της «Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών». Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας ακολούθησαν στη μαγεία αυτού του κλασικού έργου του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου.

Η συνέχιση της λειτουργίας του γραφείου ΟΑΕΔ στη Γουμένισσα και οι κινήσεις παραγόντων της Αξιούπολης να μεταστεγαστεί στην πόλη τους επέφερε «εμφύλια» και γενικευμένη σύρραξη στο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας.
Η αντιπαράθεση «χτύπησε κόκκινο» μεταξύ του δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και Αξιουπολίτη Γιώργου Ιωαννίδη, ο οποίος σήκωσε και το βάρος της κίνησης για τη μεταστέγαση.

Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς  Γ.  Γεωργαντάς  κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα: «Υπερβολικές προμήθειες τραπεζών για χρήση χρεωστικών καρτών» την οποία συνυπέγραψαν και άλλοι είκοσι (20) Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Ύποπτοι για εξτρεμισμό είναι 57 εργαζόμενοι του αεροδρομίου Ρουασί - Σαρλ Ντε Γκωλ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν σήμερα, Παρασκευή, γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο ασφαλείας του αεροδρομίου, έχει απαγορευτεί από τον Ιανουάριο να εισέρχονται στον χώρο του αεροδρομίου συνολικά 57 άτομα.