espa pkm

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2026, 4:37:12 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τη στιγμή που το ζήτημα της διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων επικεντρώνεται στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, το πλαίσιο διαχείρισης των προβληματικών χαρτοφυλακίων των τραπεζών, στο οποίο η πρώτη κατοικία μοιάζει με την «κορυφή του παγόβουνου», χτίζεται κομματάκι-κομματάκι.
Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 07:50

Δόση μόνο με επώδυνο συμβιβασμό

Δόση στο «και πέντε» θα διεκδικήσουν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Χουλιαράκης στο Eurogroup της Δευτέρας. Ο υπουργός και ο αναπληρωτής επί των Οικονομικών θέλουν να υποδεχθούν την Τετάρτη την τρόικα έχοντας καταγράψει μια πρώτη «νίκη» με την εκταμίευση των 2 δισ.
Προσπάθεια να μπει φραγμός στη βιομηχανία αγωγών κατά των ΜΜΕ πραγματοποιείται από το υπουργείο Δικαιοσύνης με δύο διατάξεις, οι οποίες θα περιέχονται σε νομοσχέδιο που θα καταθέσει ο Νίκος Παρασκευόπουλος στη Βουλή.
Τα δύσκολα για τη συντηρητική παράταξη είναι μπροστά και η επόμενη ημέρα των εκλογών για την ηγεσία της ΝΔ, όποια και αν είναι αυτή, προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη. Τα τραύματα είναι πολλά, οι πληγές μεγαλώνουν, ενώ καθημερινά, όσο φθάνει η ΝΔ στην 22α Νοεμβρίου, ημέρα των εκλογών, βουλιάζει όλο κα.
Οι δύο συναντήσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, αρμοδίου για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και στον χώρο της Δικαιοσύνης κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στον Αρειο Πάγο είχαν προγραμματισθεί λίγες μόλις ώρες πριν από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.
Η δεδηλωμένη πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να μεταβεί το ταχύτερο δυνατόν στην Τουρκία για συνομιλίες επί του Προσφυγικού εδράζεται στην άποψη ότι η Αθήνα δεν μπορεί να αφήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων αποκλειστικά στην ΕΕ και σε μεγάλες χώρες όπως η Γερμανία.
Σε ένα πολύπλοκο πολιτικό και νομικό σταυρόλεξο πρέπει να απαντήσουν τους προσεχείς μήνες η Βρετανία και η ΕΕ για τον επανακαθορισμό της σχέσης του Λονδίνου με τους εταίρους του. Η ομιλία του υπουργού Οικονομικών Τζορτζ Οζμπορν ενώπιον του γερμανικού Συνδέσμου Βιομηχάνων στο Βερολίνο, όπου παρουσία.
Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 01:50

Ρώμη: Και εγένετο η «Ιταλική Αριστερά»

Τριάντα ένας βουλευτές και δέκα γερουσιαστές έδωσαν το Σάββατο το «παρών» στο θέατρο Κουιρίνο της Ρώμης για την πρώτη εκδήλωση της Sinistra Italiana (Ιταλική Αριστερά). Η νέα κοινοβουλευτική ομάδα αποτελείται από βουλευτές και γερουσιαστές του κόμματος Αριστερά, Οικολογία και Ελευθερία, πρώην μέλη του κεντροαριστερού Κόμματος (όπως οι Στέφανο Φασίνα και Αλφρέντο Ντατόρε), αλλά και πρώην στελέχη του κινήματος Πέντε Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο.

Η Λισαβώνα οδεύει ολοταχώς προς μία πρωτόγνωρη θεσμική εμπλοκή την ερχόμενη εβδομάδα: Ο κεντροδεξιός συνασπισμός του Πέδρο Πάσους Κοέλιου είναι η νέα κυβέρνηση μετά τις εκλογές, αλλά μόνο στα χαρτιά: Όταν εμφανιστεί στο Κοινοβούλιο με το κυβερνητικό της πρόγραμμα, το μπλοκ των κεντροαριστερών και αριστερών κομμάτων θα την ρίξει -ήδη, ο Κόστα του Σοσιαλιστικού Κόμματος παρουσίασε το δικό του κυβερνητικό πρόγραμμα, σαν να ήταν ήδη στην ηγεσία.

Τη νομιμότητα απέναντι στη βία προτάσσει ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σε μήνυμά του, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε την Πέμπτη στην πλατεία Συντάγματος.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ.