Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κοσμοπλημμύρα στην Γιορτή Κάστανο, Κρασί, Τυρί στη Γρίβα
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 19η γιορτή "Καστανό Κρασί Τυρί" στη Γρίβα, με τον υπέροχο καιρό και το πανέμορφο Πάικο να υποδέχονται χιλιάδες επισκέπτες, πολλοί από τους οποίους προσκύνησαν και στα μοναστήρια της περιοχής και γνώρισαν τις ομορφιές του βουνού.
Αμεση αντίδραση Περιφέρειας για το δρόμο προς Καστανερή
Άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στο πρόβλημα που δημιούργησαν οι πρόσφατες σφοδρές βροχοπτώσεις στο οδικό τμήμα από Γρίβα προς Καστανερή.
Στελέχη της Δνσης Τεχνικών Έργων πραγματοποίησαν αυτοψία στα σημεία της οδού, τα οποία υπέστησαν σημαντικές ζημίες είτε από κατολίσθηση υλικών είτε από υποχώρηση του οδοστρώματος.
Δραστηριότητες του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
- Εργαστήριο κατασκευής υφασμάτινης κούκλας
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, δημιουργεί τμήματα «Εργαστηρίου κατασκευής υφασμάτινης κούκλας» και προσκαλεί όσους και όσες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στα τμήματα αυτά. Οι μέρες που θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα θα είναι Τετάρτη και Πέμπτη 6:00 μ.μ. – 7:30 μ.μ. Τα μαθήματα θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Υπεύθυνη του εργαστηρίου αυτού θα είναι η κ. Δέσποινα Κοσμίδου η οποία θα παρέχει εθελοντικά τις γνώσεις της στο αντικείμενο αυτό.
Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι ανίκητος!
Η καθιέρωση του μήνα Οκτώβρη ως μήνα ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού αποτελεί πραγματικότητα τόσο για την διεθνή όσο και για την ελληνική κοινωνία.
Ο μαστός αποτελώντας το κατ’ εξοχήν θηλυκό όργανο του γυναικείου σώματος είναι τις περισσότερες φορές το «καταφύγιο» του καρκίνου όπου φωλιάζει προτού αρχίσει την επεκτατική του πορεία σε άλλα ζωτικά όργανα.
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: «Στον αέρα» η έγκαιρη καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς συνυπέγραψε με άλλους είκοσι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα : «Στον αέρα» η έγκαιρη καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης στους Έλληνες παραγωγούς.
Τουλάχιστον 12 νεκροί σε συντριβή ελικοπτέρου στη Λιβύη
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ελικόπτερο βρίσκονταν ηγέτες παραστρατιωτικών οργανώσεων.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ελικόπτερο μπορεί να επλήγη από πυρά πριν συντριβεί.
Deutsche Welle: Η οργή στα προάστια του Παρισιού
Πρόσφυγες αρνούνται να μείνουν σε απομονωμένο σουηδικό χωριό
Πρόσφυγες που έφτασαν στη Σουηδία αρνούνται εδώ και δύο ημέρες να κατέβουν από λεωφορείο της υπηρεσίας μετανάστευσης, διαμαρτυρόμενοι, επειδή -όπως λένε- η κοινότητα όπου θα φιλοξενηθούν είναι πολύ απομονωμένη και ορισμένοι από αυτούς επιθυμούν να επιστρέψουν στη Γερμανία.
Κοτζιάς: Απόφαση των Κυπρίων το θέμα της Ομοσπονδίας
Το θέμα της διζωνικής, δικοινοτικής Ομοσπονδίας «είναι ζήτημα της εσωτερικής έννομης τάξης της Κύπρου, ζήτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Βουλής των Αντιπροσώπων και των κομμάτων της Κύπρου», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Νίκος Κοτζιάς, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της κυπριακής Βουλής Γιαννάκη Ομήρου.
