Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ ο Τζιτζικώστας
«Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου.
Γερμανία: Ανησυχία για τα βίαια επεισόδια στα κέντρα υποδοχής
Περισσότεροι από 200.000 πρόσφυγες και μετανάστες εκτιμάται ότι έφτασαν στη Γερμανία μόνο τον Σεπτέμβριο, δηλαδή όσοι έφτασαν στη χώρα στο σύνολο του 2014, ενώ οι γερμανικές αρχές αναμένουν ότι ως το τέλος του έτους συνολικά 800.000 με ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα έχουν αναζητήσει καταφύγιο στη χώρα.
ΟΗΕ: Ο καιρός ανέκοψε τη μεταναστευτική ροή προς την Ελλάδα
Το νέο στάδιο της συριακής κρίσης: Από περιφερειακή, διεθνής σύγκρουση
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στο Κολωνάκι
Λιμενικό: «Ναυάγησε» η παραλαβή 4 σύγχρονων σκαφών
Ημερίδα με θέμα την «Υγιή Γήρανση» στον Πειραιά
Τζιτζικώστας: Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ
«Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου.
Αφγανιστάν: Συντριβή αμερικανικού C-130, με 14 νεκρούς
Bild: Η καγκελάριος Μέρκελ είναι φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης
Φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης, το οποίο θα απονεμηθεί την επόμενη Παρασκευή, για τον ρόλο της στην προσφυγική κρίση και την κρίση στην Ουκρανία, φέρει την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, η εφημερίδα Bild