Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Λαφαζάνης: Το Μνημόνιο είναι το προεκλογικό πρόγραμμά Τσίπρα
Στην συνέντευξη ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος θα επιστέψει σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την τρίτη και τελευταία διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης, αναφέρεται στην αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, στους στόχους της Λαϊκής Ενότητας, στις προγραμματικές θέσεις του κόμματος του για την οικονομία, αλλά και στο πως βλέπει τις σχέσεις Ελλάδος – Ρωσίας.
Σε τηλεφωνικές διαβουλεύσεις με τους αρχηγούς προχωρά ο Πρόεδρος
Καμμένος: Εντιμότατη η συνεργασία μου με τον Αλέξη Τσίπρα
Εντιμότατη χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο Mega.
Για την θητεία του στο υπουργείο Άμυνας, το οποίο όπως είπε του προτάθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ανέφερε πως είναι ύψιστη τιμή να βρίσκεται σε αυτό το υπουργείο που δεν έχει ούτε γραφειοκρατία, ούτε διαφθορά, ενώ έκανε λόγο για επαγγελματισμό των εργαζομένων σε αυτό που δεν υπάρχει πουθενά στη δημόσια διοίκηση.