Κυριακή, 20 Ιουλίου 2025, 6:13:39 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του Έμπολα στη Βρετανία, γυναίκα μέλος ιατρικής ομάδας, μεταφέρθηκε από τη Γλασκόβη σε νοσοκομείο του Λονδίνου, ανακοίνωσε.

Δεύτερο άτομο στη Σκωτία, επίσης εργαζόμενος σε υπηρεσίες υγείας, υποβάλλεται σε εξετάσεις για Έμπολα μετά την επιστροφή του από τη Δυτική Αφρική, αλλά θεωρείται χαμηλού κινδύνου, καθώς δεν φέρεται να έχει έρθει σε άμεση επαφή με ασθενείς του Εμπολα.
Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες διασωθέντων του «Norman Atlantic» για τις δραματικές ώρες που έζησαν πάνω στο φλεγόμενο πλοίο μέχρι να μπορέσουν να το εγκαταλείψουν με τη βοήθεια των διασωστών.

«Μέσα στο καράβι μας εγκατέλειψαν όλοι.

Για την πιο δύσκολη εκλογική μάχη των τελευταίων ετών ετοιμάζεται η ΝΔ, η ηγετική ομάδα της οποίας μεταδίδει μηνύματα αισιοδοξίας, παρά το γεγονός ότι στις δημοσκοπήσεις καταγράφεται μια παγιωμένη διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Με δήλωσή του ο Γιάννης Μηλιός καθιστά σαφές ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά θα συνεχίσει να εργάζεται ως υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στην κατεύθυνση της επεξεργασίας των θέσεων και διαμόρφωσης κατευθυντηρίων γραμμών για την κυβερνητική πολιτική.

Η αποτυχία της τουρκικής κυβέρνησης να σταματήσει τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους από το να εισάγουν λαθραία πετρέλαιο από τα σύνορα του Ιράκ και της Συρίας, συνιστά μεγάλο πλήγμα για την οικονομία, αναφέρουν δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο.
Σε ευρύτερη περιοχή της θάλασσας της Ιάβας επεκτείνεται η έρευνα για το άφαντο αεροσκάφος της AirAsia που εξαφανίστηκε την Κυριακή με 162 επιβαίνοντες. Τα συνεργεία θεωρούν πιθανότερο πως το αεροπλάνο βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας, ενώ οι θεάσεις αντικειμένων κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της έρευνας τελικά δεν σχετίζονταν με την πτήση.
Σε φυλάκιση 3,5 ετών με αναστολή καταδίκασε ρωσικό δικαστήριο τον Αλέξεϊ Ναβάλνι, μπλόγκερ ιδιαίτερα δραστήριο στις κινητοποιήσεις εναντίον του Πούτιν προ ετών, κρίνοντάς τον ένοχο για απάτη. Ο αδελφός του, συγκατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση, κρίθηκε επίσης ένοχος και θα φυλακιστεί.
Σφοδρή επιδείνωση παρουσίασε τις τελευταίες ώρες ο καιρός με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει ότι η κακοκαιρία, με ισχυρούς ανέμους, κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμα και στην Αττική -πιθανόν και στα βόρεια προάστια- θα διαρκέσει ώς την Πέμπτη.
Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα 6ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ιουλιανού 42-46 στην Αθήνα.

Η φωτιά ξέσπασε στις 06:32 και λίγο μετά τις εννέα το πρωί τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Για την πιο δύσκολη εκλογική μάχη των τελευταίων ετών ετοιμάζεται η ΝΔ, η ηγετική ομάδα της οποίας μεταδίδει μηνύματα αισιοδοξίας, παρά το γεγονός ότι στις δημοσκοπήσεις καταγράφεται μια παγιωμένη διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.