Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τα σύνορα του Ιράκ ελέγχει η ISIS κατέχοντας την Παλμύρα - Στον έλεγχό της η μισή συριακή επικράτεια
Πρόκειται στην πλειονότητά τους για μέλη των συριακών δυνάμεων, πολλοί από τους οποίους αποκεφαλίστηκαν.
Σεισμική δόνηση 4 βαθμών δυτικά της Ζακύνθου
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό της βάθος ήταν 5χλμ.
Ο αργός θάνατος της Βενετίας
Ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες πόλεις στον κόσμο για τρομοκρατικές επιθέσεις
«Τρέξε χωρίς τερματισμό» για καλό σκοπό
Ο Τσίπρας συναντά τον Γιούνκερ την Παρασκευή
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14.30 το μεσημέρι και ανακοινώθηκε μέσω Twitter από τον εκπρόσωπο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά.
Μυτιλήνη: Ανακαλύφθηκε νέο τμήμα του απολιθωμένου δάσους
Ιστάμενοι και κατακείμενοι απολιθωμένοι κορμοί σε πρωτόγνωρους αριθμούς, θραύσματα και αποσπασμένα τμήματα απολιθωμένων κορμών κωνοφόρων και αγγειόσπερμων δέντρων, (δαφνίδες, βαλανιδιές, φοίνικες, κυπαρισσίδες και πευκίδες), ηφαιστειακοί ορίζοντες ιδιαίτερα πλούσιοι σε απολιθωμένα φύλλα και με μεγάλη ποικιλία ειδών, (φύλλα δάφνης, κανέλλας, καρυδιάς, φοινικόδενδρων) περιμένουν τον επισκέπτη από το ερχόμενο Σάββατο στο Σίγρι της Λέσβου, στη νέα μεγάλη έκθεση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, ενώ σύντομα θα γίνουν επισκέψιμες και οι θέσεις των υπαίθριων απολιθωμάτων.
Κωνσταντοπούλου: Συγκροτεί την Επιτροπή Θεσμών
Πρόεδρος θα οριστεί η Γ' αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
Την καταστροφή σπέρνει το Ισλαμικό Κράτος στην Παλμύρα
Πρόκειται στην πλειονότητά τους για μέλη των συριακών δυνάμεων, πολλοί από τους οποίους αποκεφαλίστηκαν.
Σαμαράς στο ΕΛΚ: Συμφωνία που θα διασώζει την ανάπτυξη
Ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, λέγοντας: «Χρειάζεται άμεσα αλλαγή πολιτικής για να βγούμε από τα αδιέξοδα της κυβέρνησης και να ξεφύγουμε από τα ψέματα τα καθημερινά της κυβερνητικής προπαγάνδας.