espa pkm

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2026, 7:36:48 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τη δέσμευση ότι θα βάλουν τέλος στην λιτότητα ανέλαβαν οι Σοσιαλιστές στην Πορτογαλία, εν όψει των βουλευτικών εκλογών του φθινοπώρου, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι θα σεβαστούν τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα προς την ΕΕ.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα ζητούν οι εκπρόσωποι όλων των φορέων από τον χώρο του φαρμάκου μπροστά στον κίνδυνο να μην πληρωθούν από τον ΕΟΠΥΥ μέχρι το τέλος του Απριλίου.
Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), καλεί τους νοσοκομειακούς γιατρούς σε 4ωρη στάση εργασίας 11.00-15.00 για την Παρασκευή, και παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας για την «παρατεταμένη απλήρωτη εργασία».

Παράλληλα, συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι ειδικευόμενοι γιατροί των Νοσοκομείων «Ευαγγελισμός» και Παίδων Πεντέλης.
«Τα Πανεπιστήμια είναι σε οικτρή οικονομική κατάσταση λόγω των συνεχών μειώσεων των προϋπολογισμών και της μη καταβολής δόσεων επιχορήγησης το 2015. Αυτή τη στιγμή τα Πανεπιστήμια παραμένουν με δυσκολία ανοικτά, καλύπτοντας τις βασικές τους ανάγκες από τα ταμειακά υπόλοιπα των τακτικών προϋπολογισμών των προηγουμένων ετών».
Κλειστό παραμένει το ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Πατησίων στο ρεύμα προς Πατήσια από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με πληρφορίες μια ομάδα ατόμων βγήκε ξαφνικά από το χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου και τοποθέτησε δυο κάδους απορριμμάτων στον έναν εκ των οποίων έβαλε φωτιά.
Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν σήμερα (Τρίτη) το απόγευμα στον πρόεδρο της Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ (ΕΚΧΑ ΑΕ) κ. Ηλία Λιακόπουλο οι δύο αντιπρόεδροι του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.
Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε σήμερα, Τρίτη, στη συμπερίληψη του Σάββα Ξηρού και του Νίκου Μαζιώτη στη λίστα τρομοκρατών και όσων υποστηρίζουν τρομοκράτες ή πράξεις τρομοκρατίας με βάση το Εκτελεστικό Διάταγμα 13224, «παγώνοντας» κάθε περιουσιακό στοιχείο των δύο τρομοκρατών υπό αμερικανική δικαιοδοσία.

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η ΝΔ για την επιλογή της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει ως πολιτικό «όπλο» τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, οι οποίες κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, υπήρξαν η αιχμή του δόρατος της προπαγάνδας που σταθερά εκτόξευε την κατηγορία ότι «η χώρα κυβερνάται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου», μιλώντας για «χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα».

«Προσβάλλει το πλήρες αυτοδιοίκητο των Πανεπιστημίων που ρητά κατοχυρώνει το Σύνταγμα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των ΑΕΙ ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Φορτσάκης.
Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα, Τρίτη, (13:00) η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) προκειμένου να καθοριστεί το πλάνο των κινητοποιήσεων, αντιδρώντας στην κίνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, στη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.