Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συμμετοχή της Σχολής Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού στο “τουρνουά Άνοιξης”
Στο "Τουρνουά Αγάπης 2015" του Ατέρμονα στον Παντελεήμονα έλαβε μέρος η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού από 4-6 Απριλίου. Αγωνίστηκαν τα τμήματα Παίδων, Προπαίδων,Τζούνιορ και Προτζούνιορ, με τον απολογισμό να είναι εξαιρετικός αφού κατακτήθηκαν δύο πρώτες θέσεις,μία δεύτερη και μια τρίτη θέση, σε σύνολο 16 συλλόγων που συμμετείχαν.
Η ομάδα Παίδων του Παύλου Μπάπκα για πολλοστή φορά εφέτος έδειξε πως δεν μπορεί να την χτυπήσει κανείς και κατέκτησε την πρώτη θέση κερδίζοντας με 3-1 τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο τουρνουά του Ατέρμονα και κατέκτησε την πρώτη θέση.
Ιδρύθηκε ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς
Το Σάββατο 4 Απριλίου στο χώρο εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών ιδρύθηκε και επισήμως πλέον ο «Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς». Είκοσι εννέα συντοπίτες μας υπέγραψαν το καταστατικό του νεοσύστατου Ομίλου στο οποίο περιγράφονται μέσα σε άλλα οι Σκοποί και οι Θεμελιώδεις αρχές του Συλλόγου. Ορίστηκε δε ως πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου η 16η Μαΐου, όπου θα εκλεγεί το πρώτο Δ.Σ. και θα προγραμματιστούν οι επόμενες εκδηλώσεις. Ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη περιλαμβάνονται και δυο ακαδημαϊκοί επιφανείς σύγχρονοι ιστορικοί. Ο Βλάσης Αγτζίδης και ο Στράτος Δορδανάς, οι οποίοι έχουν πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό ιστορικό έργο.
Καρντάσια τα Επιμελητήρια Κιλκίς και Σμύρνης
Με τις καλύτερες των εντυπώσεων και με απτά αποτελέσματα επέστρεψε από τη Σμύρνη η αποστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς, η οποία με επικεφαλής τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Π.Τονικίδη είχε ως βασικό σκοπό την υλοποίηση της δρομολογημένης από καιρό αδελφοποίησης των Επιμελητηρίων Σμύρνης και Κιλκίς.
Η Κιλκισιώτικη αποστολή έγινε δεκτή το βράδυ της Πέμπτης από την διοίκηση του Επιμελητηρίου Σμύρνης με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Εκρέμ Ντεμιρτάς.
Η Δοϊράνη της… πλαστικούρας!
Το έχουμε γράψει δυο φορές το τελευταίο διάστημα, αλλά δυστυχώς από την πλευρά του δήμου Κιλκίς δεν …εισακουστήκαμε. Τα νερά της Δοϊράνης έχουν …ξεφύγει εντελώς, φούσκωσε από περηφάνια η λίμνη και η παραλία της έφθασε στα παλιά της λιμέρια, αδιαφορώντας για την πολύχρονη αδιαφορία των παραγόντων μας, κόντρα σε πρωθυπουργούς και υπουργούς που την επισκέφτηκαν.
Όμως, μαζί με τα νερά της που έφθασαν μέχρι το Μουσείο Λίμνης του οικισμού της Δοϊράνης, ο βαρδάρης μας έφερε και εκατοντάδες πλαστικά μπουκάλια και σκουπίδια, που προφανώς ήταν διασκορπισμένα στις περιοχές που σκεπάστηκαν πλέον από τα νερά.
Η Ανοιξη των... πελαργών
Μπορεί ο φετινός Απρίλης να αντιστέκεται και να γλυκοκοιτά μέχρι τα τώρα το πρόσωπο του χειμώνα, όμως η Ανοιξη δεν μπορεί πια να περιμένει. Θα σκάσει μύτη ο καλός καιρός, θα ζεσταθεί το κοκαλάκι μας, ίσως στεγνώσει και η γης από τις ατέλειωτες βροχοπτώσεις των τελευταίων μηνών.
ΕΕ: 6.000 ευρωπαίοι εθελοντές στο πλευρό των τζιχαντιστών
Σκάνδαλο Swissleaks: Στη φυλακή η κληρονόμος του οίκου Nina Ricci
Ένας νεκρός από πυρά σε πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα News-Argus, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε όταν ο ένοπλος που αναζητείται άνοιξε πυρ μέσα στο Κοινοτικό Κολέγιο Γουέιν.
Guardian: Στο 6% το προβάδισμα των Συντηρητικών - απώλειες για τους Εργατικούς
Το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών διεκδικεί ο γερουσιαστής της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο
Ο 43χρονος κουβανικής καταγωγής γερουσιαστής της Φλόριντα αναμένεται να επισημοποιήσει την υποψηφιότητά του αργότερα τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Μαϊάμι.