«Ο πάπας Φραγκίσκος προσέφερε πίτσα σε όλους τους γιατρούς και τους νοσοκόμους που τον βοήθησαν», δήλωσε ο υπεύθυνος της ομάδας των θεραπόντων ιατρών του.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο πάπας Φραγκίσκος προσφέρει πίτσα στους γιατρούς και νοσοκόμους που τον φρόντισαν
Οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στο Κιλκίς
Με αισθήματα υπερηφάνειας και ψυχικής ανάτασης το Κιλκίς τίμησε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Δασών, κ. Ευστάθιος Σταθόπουλος.
Τίμησαν την εθνική επέτειο οι Παίονες Γουμένισσας
Με εθνική υπερηφάνεια παρέλασε ο Σύλλογος των Παιόνων Γουμένισσας, την Τρίτη 25 Μαρτίου 2025, στη Γουμένισσα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Τουρκία: Προφυλάκιση φωτορεπόρτερ του AFP για συμμετοχή σε παράνομες συγκεντρώσεις
Δικαστική απόφαση στην Τουρκία προφυλακίζει φωτορεπόρτερ για συμμετοχή σε διαδήλωση, εγείροντας ανησυχίες για την ελευθερία του τύπου. Ένας Τούρκος δικαστής διέταξε την προφυλάκιση του Γιασίν Ακγκιούλ, φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε παράνομη συγκέντρωση.
Προφυλάκιση φωτορεπόρτερ του AFP από τουρκικό δικαστή
Ένας Τούρκος δικαστής διέταξε σήμερα την προφυλάκιση ενός φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP), του Γιασίν Ακγκιούλ, που κατηγορείται από τις αρχές ότι συμμετείχε σε μια παράνομη συγκέντρωση, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του στο AFP.
ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφερόμενος στην «αποκάλυψη» στρατιωτικών σχεδίων, την αποκαλεί «σφάλμα χωρίς σοβαρές συνέπειες»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε σήμερα «σφάλμα χωρίς σοβαρές συνέπειες» την κοινοποίηση ενός απόρρητου στρατιωτικού σχεδίου σε έναν δημοσιογράφο, σε ένα εντυπωσιακό κενό ασφαλείας.
Η Ελλάδα τιμά την Ελευθερία: Ο Χατζηβασιλείου από τις Σέρρες τονίζει την ενότητα και την αυτοπεποίθηση
Στεκόμαστε υπερήφανοι για το παρελθόν μας και γιορτάζουμε την εθνική επέτειο με ενότητα και αυτοπεποίθηση, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια και βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου, εκπροσωπώντας σήμερα την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις των Σερρών για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Βασίλης Σπανάκης: Η Ελλάδα του 2025 προχωρά με σταθερότητα
Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας έστειλε από τον Έβρο, ο υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αλεξανδρούπολης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Θεσσαλονίκη: Δείτε εικόνες από την μεγαλειώδη παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Η Θεσσαλονίκη γιόρτασε την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης σήμερα, Δευτέρα 25 Μαρτίου, με τη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στη διάρκεια της παρέλασης, υπό τους ήχους των εμβατηρίων της Φιλαρμονικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν σχολεία, σύλλογοι, καθώς και στρατιωτικά αγήματα.
Ζωής Κωνσταντοπούλου: Η Δύναμη των Λαών για την Υλοποίηση Ακατόρθωτων Στόχων
Στη Λάρισα βρίσκεται η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στο Ηρώο της Λάρισας και στην κατάθεση στεφάνων, ενώ σε δήλωσή της για την εθνική επέτειο υπογράμμισε πως «Όταν οι λαοί αποφασίζουν και διεκδικούν, και τα πιο ακατόρθωτα γίνονται εφικτά».