espa pkm

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2026, 10:46:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Ξεκάθαρη επέκταση του μνημονίου, με αυστηρή επιτήρηση, με αξιολόγηση από τους θεσμούς (τρόικα) και κυρίως με συνέχιση των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων», αποτελεί σύμφωνα με το ΚΚΕ η χθεσινή συμφωνία του Eurogroup.

Οπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα, η όποια αναθεώρηση του προγράμματος π.
«Είναι ανεπίτρεπτο οι εργαζόμενοι να μένουν απλήρωτοι, οι επιβάτες να χιλιοταλαιπωρούνται και τα νησιά να μένουν χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση, ιδιαίτερα αυτό το τριήμερο». Αυτό επεσήμανε σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ.

«Η χώρα βαδίζει πλέον σε νέα κατεύθυνση. Αυτό που δεν έγινε εδώ και πέντε χρόνια το έκανε η νέα ελληνική κυβέρνηση: διαπραγμάτευση με σημαντικά οφέλη για τον ελληνικό λαό» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε δηλώσεις του με αφορμή τις ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την απόφαση του Eurogroup.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι συμμαχικές δυνάμεις με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να εκδιώξουν το Ισλαμικό Κράτος από σημεία-κλειδιά στο Βόρειο Ιράκ με μια σειρά μάχες μικρής κλίμακας που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του αυτοαποκαλούμενου χαλιφάτου.
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 08:50

Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις

Με χορό, τραγούδι και πολλή μουσική κλείνει και εφέτος το Τριώδιο. Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς οι εκδηλώσεις των μεταμφιεσμένων κορυφώνονται με τις μεγάλες καρναβαλικές παρελάσεις σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.
Η ρητορική του υποψήφιου βουλευτή Α' Αθηνών της Χρυσής Αυγής και μέλος της Κεντρικής της Επιτροπής Αλέξανδρου Πλωμαρίτη ήταν ικανή να προκαλέσει μίσος, βία και διακρίσεις. Αυτό αναφέρει η υπ' αριθμ.
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 08:50

Μπλόκο από την Ελβετία για τη λίστα Λαγκάρντ


Φραγμούς υψώνει η ελβετική κυβέρνηση στις εισαγγελικές αρχές ξένων χωρών που ερευνούν τα στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το ελβετικό υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αποστείλει εγκύκλιο στις εισαγγελίες της χώρας, με την οποία ουσιαστικά απαγορεύει την ικανοποίηση αιτημάτων δικαστικής συνδρομής από ξένες χώρες, εφόσον αυτά σχετίζονται με υποκλαπέν υλικό από ελβετικές τράπεζες, και δη με αυτό της λίστας Λαγκάρντ.
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 03:00

ΠαΣοΚ: Η χώρα παραμένει στο ευρώ

«Τελείωσαν δυστυχώς ταπεινωτικά τα ψέματα και οι ψευδαισθήσεις. Είναι θετικό για τη χώρα ότι παραμένει στο ευρώ και μπαίνει τέλος - οριστικό ελπίζουμε- στις επικίνδυνες ανευθυνότητες» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup.

«Το χειρότερο αποφεύχθηκε για την ώρα. Κι αυτό είναι θετικό» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, αναφερόμενος στην απόφαση του Eurogroup, σημειώνοντας παράλληλα ότι η νέα κυβέρνηση επανέρχεται στο σημείο που παρέλαβε από την προηγούμενη, αλλά, όπως είπε, υπό πολύ χειρότερες συνθήκες.

Σε μία κίνηση άνευ προηγουμένου, ο αρχηγός της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, πτέραρχος Ακίν Οζτουρκ, ηγήθηκε σμήνους τουρκικών μαχητικών F-16 σε πτήση πάνω από το Αιγαίο.

Σε ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας γίνεται λόγος για «εκπαιδευτική πτήση» και αναφέρεται ότι τέσσερα μαχητικά F-16 υπό τον πτέραρχο Οζτουρκ απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Ακντζιλάρ, έξω από την Αγκυρα με προορισμό την 6η Κύρια Βάση Αεροπορίας στον Πάνορμο (Μπαντίρμα).