espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 2:06:30 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Οι επόμενες εκλογές είναι μία μάχη ιστορική για την παράταξη που εμπέδωσε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα, που έφερε την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αξιοπρέπεια και αυτή τη μάχη πρέπει να την δώσουμε όλοι μαζί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την ομιλία του στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Μακεδονίας.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2026 21:16

Πυρκαγιά σε κατοικία στον Σοχό

Πυρκαγιά ξέσπασε σε σπίτι στον Σοχό Θεσσαλονίκης. Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπήρχε άτομο εντός του σπιτιού την ώρα που σημειώθηκε η φωτιά.

Οι νεκροί, στις δύο εβδομάδες διαδηλώσεων στο Ιράν, έχουν ξεπεράσει τους 500, ανακοίνωσε η ομάδα ακτιβιστών υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων HRANA, που έχει την έδρα της στις ΗΠΑ.

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών με βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη της Α’ και Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, επικεντρωμένη στο Ηλεκτρονικό Δελτίο Αποστολής, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν στην περιοχή.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία δωρεάς οργάνων και ιστών από 64χρονο δότη που νοσηλευόταν στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Ιανουαρίου κατά τις οποίες ολοκληρώθηκε το χειρουργείο.

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιανουαρίου 2026 στην πλατεία “Μακεδονομάχων» στην ανατολική είσοδο της Γουμένισσας, όταν ένας 58χρονος οδηγός οχήματος φέρεται να παρέσυρε έναν 49χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου για παράνομη στάθμευση.

Ο Αλέξανδρος Αξιούπολης έκανε ποδαρικό με νίκη στην Α2 ανδρών νικώντας τον Φαίακα Κέρκυρας με 29-23 στην Α2 ανδρών [Βόρειος όμιλος] ανεβαίνοντας στην 4η θέση μαζί με τον Αερωπό ‘Εδεσσας που δεν παίζει αυτή την αγωνιστική λόγω αναβολής του αγώνα του.

ΠΟΤΕ; ΣΑΒΒΑΤΟ 31.01.26 

ΠΟΥ; ΗΑΒΙΤΑΤ ΗΟΤΕL

ΤΙ ΩΡΑ; 18:00 - 20:45

Δημογραφικό - Εργασία - Οικογένεια!

Συμπληρώθηκαν αυτές τις Άγιες Ημέρες δέκα χρόνια από την ανάληψη της ηγεσίας της ΝΔ από τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ τον αρχηγό του μεγαλύτερου κόμματος της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.