espa pkm

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2026, 11:03:29 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οι έλληνες έφηβοι πίνουν σαν σφουγγάρια! Τα στοιχεία της χώρας μας για την κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία είναι απογοητευτικά. Η Ελλάδα κατέχει την τρίτη θέση στην Ευρώπη μετά τη Δανία και τη Βρετανία.
Ελεύθεροι αφέθηκαν, με διάταξη ανακριτή, την Παρασκευή οι δύο νεαροί ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση που είχαν κατηγορηθεί και φυλακισθεί αρχικά για την αιματηρή επίθεση εναντίον 60χρονου δικηγόρου στην Πεντέλη στις αρχές Νοεμβρίου.
Σε βραχώδη ακτή της νησίδας Γυαλί, βορειοδυτικά της Νισύρου, προσάραξε την Τρίτη το πλοίο «Παναγία Σπηλιανή», με επιβαίνοντες έξι μέλη του πληρώματος, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Δίπλα στο πλοίο βρίσκεται ένα πλωτό του Λιμενικού Σώματος και ένα αλιευτικό σκάφος.
Ένα 12χρονο παιδί εμφανίζεται σε βίντεο του χαλιφάτου να εκτελεί δύο Ρώσους -«κατασκόπους», σύμφωνα με το Ισλαμικό Κράτος.

Το βίντεο έχει διάρκεια 7,5 λεπτών και αποτελεί όπως αναφέρει το CBS News μία από τις «παραγωγές» της αλ Χαγιάτ: ξεκινά με τα λόγια των δύο Ρώσων, οι οποίοι ομολογούν ότι είναι κατάσκοποι και πήγαν στην Συρία για να δολοφονήσουν τον αρχηγό του Ισλαμικού Κράτους.
Ο επικεφαλής της Europol, Ρομπ Γουάινραϊτ, δήλωσε ότι η Γηραιά Ήπειρος είναι αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλειά της την τελευταία δεκαετία και πλέον, αναφερόμενος στο γεγονός ότι έως και 5.000 ευρωπαίοι έχουν ενταχθεί στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους και πολεμούν στη Συρία.
Εγώ δεν έπαιξα τη χώρα στα ζάρια, όπως έκανε πρόσφατα ο κ. Σαμαράς, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.
Το υπουργείο Εσωτερικών «βρίσκεται σε εντεταλμένη από τον κ. Σαμαρά υπηρεσία, αφήνοντας σκόπιμα και τελείως παράνομα τους 18χρονους έξω από την εκλογική διαδικασία» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόρριψη των προτάσεων που έχουν διατυπωθεί για τη συμμετοχή των εκλογέων που κατοχύρωσαν το δικαίωμα του εκλέγειν την 1η Ιανουαρίου.
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 22:54

Η Ε. Αγαθοπούλου σήμερα στον Σκάι


Σήμερα Τετάρτη 14 Γενάρη 2015 η Ειρήνη Αγαθοπούλου, βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ, είναι καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι Αταίριαστοι», στις 12 το μεσημέρι.

 

Με τον Στ. Θεοδωράκη
ο Π. Σιλβιστόπουλος
Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής στο νομό  Παύλος Σιλβιστόπουλος συναντήθηκε με τον Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη μετά το πέρας της ομιλίας του και συζήτησαν θέματα που αφορούν το νομό του Κιλκίς.

Πολιτικός πολιτισμός
Είναι θέμα πολιτικού πολιτισμού να επικρατήσει η ευπρέπεια κατά την  προεκλογική περίοδο. Στον ΣΥΡΙΖΑ παρότι υπήρξε ένταση πριν την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, είναι θετικό ότι οι βασικοί πρωταγωνιστές του στην προεκλογική μάχη, οι κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου και ο κ. Θεόδωρος Παραστατίδης,  κινήθηκαν απολύτως μέσα στα όρια αυτά, ο καθένας με τις απόψεις του  βεβαίως.
Μάλιστα στις συνεντεύξεις που πήραμε και από τους δυο, ζητήσαμε το σχόλιό τους και από την απαντήσεις που έδωσαν, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στις εσωτερικές σελίδες, αποδεικνύεται ότι σέβονται απολύτως τους όρους του ευπρεπούς πολιτικού παιχνιδιού.
Και κάποιες παράταιρες φωνές που επιχειρούν να σπείρουν διχόνοια, περνούν απαρατήρητες.   

 

Με αρχές ο Παν. Δηλάρης
Ο Παναγιώτης Δηλάρης είναι ένας από τους υποψήφιους των ΑΝ.ΕΛ. στο Κιλκίς και στη συνέντευξη του στην εφημερίδα μας είναι διάχυτη η διάθεσή του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Παπαγιός ο Παναγιώτης γαλουχήθηκε παιδιόθεν με τις αρχές του ανθρωπισμού και ο χαρακτήρας του αυτός τον έκανε αγαπητό όπου κι αν δραστηριοποιήθηκε.

 

Αγώνας δρόμου
Ο Χριστόφορος Τουτουντζίδης πριν ξαποστάσει, που λέει ο λόγος, από τις περιφερειακές εκλογές, μπήκε ξανά σε εκλογική μάχη, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού.
Κι επειδή ο Τουτουντζίδης δεν μπήκε για να κάνει μια τυπική παρουσία, οργώνει ήδη τον νομό, μπαίνει σε καφενεία χωριών, συζητά με τον κόσμο και προβάλλει τις θέσεις του κόμματος.

Συνέντευξη
στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη

Θ.Π.: Η σημερινή μας καλεσμένη και συνομιλήτρια δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολλές συστάσεις, από την εκλογή της τον Μάιο του 2012 κατέχει  δύο ρεκόρ. Είναι  η πρώτη γυναίκα βουλευτής στο νομό Κιλκίς  και η πρώτη βουλευτής της αριστεράς  στο νομό Κιλκίς μεταπολιτευτικά. Είναι μόλις 29 ετών. Σε αυτό το ταξίδι των τριάντα μηνών όπου γνωρίσατε από τα μέσα αυτό που λέμε πολιτικό σύστημα , τι σας προκάλεσε περισσότερη εντύπωση; Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για σας;

Έχεις μια καινοτόμα ιδέα για επιχειρηματική αξιοποίηση; Είσαι άνεργος και σκέφτεσαι ποιο μπορεί να είναι το σωστό επόμενο βήμα; Είσαι φοιτητής που ολοκληρώνει τις σπουδές του και ετοιμάζεσαι να μπεις στην αγορά εργασίας; Έχεις μια επιχείρηση, την οποία σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα εξελίξεις;
Το Restart Greece είναι μια σημαντική δράση που πρέπει να γνωρίσεις.