Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σε διαδήλωση μουσουλμάνων για το Charlie Hebdo η Μέρκελ
Κάμερον: «Θα καταπολεμίσουμε το λαθρεμπόριο όπλων»
Επίσκεψη Κέρι σε Πακιστάν: Ζητά δράση κατά της τρομοκρατίας
Σύλληψη διευθύνοντος συμβούλου για χρέη 5,13 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο
Διευθύνων σύμβουλος τεχνικής εμπορικής βιομηχανικής εταιρείας, η οποία μεταξύ άλλων εκμεταλλεύεται γνωστό χώρο στάθμευσης και στάσης στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, συνελήφθη η Δευτέρα στην Αθήνα από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας για οφειλές προς το Δημόσιο.
Υπουργείο Εσωτερικών: €4 εκατ. η χρηματοδότηση στα κόμματα
Συγκεκριμένα, ο κ.
Λευκωσία: Τον Φεβρουάριο διακομματική συζήτηση για Κυπριακό
AirAsia: Ενδείξεις για έκρηξη του αεροπλάνου πριν την συντριβή
Γιατί απέτυχαν τελικά οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες
Αμερικάνικα ΜΜΕ: Ομπάμα, απογοήτευσες τον κόσμο
«Απογοήτευσες τον κόσμο» γράφει στην πρώτη σελίδα της η New York Daily, απευθυνόμενη στον Ομπάμα.
Δολοφονία Κουμανταρέα: Προθεσμία πήρε ο δεύτερος κατηγορούμενος
Ο 29χρονος ρουμάνος υπήκοος Κοσμίν Γκαϊτάν, που μαζί με τον 25χρονο συμπατριώτη του κατηγορούνται για τη δολοφονία του συγγραφέα, ζήτησε τη Δευτέρα νέα προθεσμία για την απολογία του, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου του και έτσι θα επανέλθει στο ανακριτικό γραφείο την Τετάρτη.