espa pkm

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2026, 11:21:28 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η μητέρα και οι αδελφές του τζιχαντιστή Αμεντί Κουλιμπαλί καταδικάζουν τις επιθέσεις στο Παρίσι και εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, σε ανακοίνωση που διαβιβάσθηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 08:50

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα υπουργεία

Μικρό κυβερνητικό σχήμα, ανάκτηση σχέσης εμπιστοσύνης δημοσίων υπαλλήλων και κεντρικής διοίκησης, τέλος στις απολύσεις στο Δημόσιο και αποκατάσταση των «αντισυνταγματικά απολυμένων» είναι μερικές από τις επίσημες δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ εφόσον κερδίσει τις εκλογές.
«Μα οι "Πυρήνες" είναι... παιδιά μου»! Σε αυτή την εξομολόγηση προχωρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με κατάθεση που περιέχεται στη δικογραφία για τη μεγάλη φυγή του στις αρχές του 2014 αλλά και για τα οπλοστάσια που βρέθηκαν σε Ανάβυσσο και Λουτράκι.
Δεν πρόκειται να δώσουμε ψήφο ανοχής σε κανέναν κυβερνητικό συνασπισμό μετά τις εκλογές, τονίζει ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, απορρίπτοντας φήμες και σενάρια που κυκλοφορούν για την περίπτωση που πρώτο κόμμα αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μαίνεται η μάχη για την τρίτη θέση ανάμεσα στο ΠαΣοΚ και στο Ποτάμι. Και τα δύο κόμματα επιχειρούν να εκτοπίσουν τη Χρυσή Αυγή και διεκδικούν την τρίτη διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 08:50

ΠΟΤΑΜΙ: Στη Β’ Αθήνας ο Στ. Θεοδωράκης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι υποψήφιος στα Χανιά και στη Β' Αθήνας, για να σηματοδοτήσει τη μάχη κατά της Χρυσής Αυγής. Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι πιθανόν να ανακοινωθεί αύριο, καθώς ως την Παρασκευή το βράδυ δεν είχε αποφασιστεί ποιος θα είναι ο επικεφαλής.
Στην Αχαΐα και στη Β' Αθήνας θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου. Στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών εμφανίζονται πολλά νέα ονόματα. Υποψηφιότητα-έκπληξη είναι αυτή του Δημήτρη Δρούτσα στη Μεσσηνία. Στην Α' Αθήνας υποψήφιοι θα είναι οι Χρήστος Αηδόνης, Κωνσ.
Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 08:50

ΠαΣοΚ: Δυνατά μετά την αιμορραγία

Στην Α' Θεσσαλονίκης και στη Λάρισα, μία από τις περιφέρειες που αναμένεται να αιμορραγήσει το ΠαΣοΚ προς το κόμμα Παπανδρέου λόγω του Φίλιππου Σαχινίδη, θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Με έντονα χαρακτηριστικά εσωκομματικών ισορροπιών, ασθενές όμως άρωμα πολιτικής διεύρυνσης, έκλεισαν τελικά τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Επειτα από πολυήμερες και εξαντλητικές διαδικασίες διαβουλεύσεων, διαπραγματεύσεων και συμβιβασμών, η πλευρά Τσίπρα και το Αρισ.
Η μάχη για τις εκλογές άρχισε και επίσημα στην Κεντροδεξιά προχθές το μεσημέρι με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, τα οποία προκάλεσαν ήδη αρκετές αντιδράσεις, ενώ σε πολλούς νομούς βγήκαν ήδη τα μαχαίρια για τις υποψηφιότητες και εμφανίζονται προεκλογικές συγκρούσεις.