Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συρία: Οι χριστιανοί μεταξύ σφύρας και άκμονος
To ωράριο των καταστημάτων έως τα Θεοφάνεια
Αλ. Τσίπρας: «Οι τράπεζες και οι καταθέσεις είναι ασφαλείς»
Πυρετώδεις διεργασίες για τα ψηφοδέλτια στον ΣΥΡΙΖΑ
Υπουργείο Ναυτιλίας: «Δεν δίνουν οι Ιταλοί τις λίστες των διασωθέντων»
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Ελλάδα
«Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις» ανέφερε ο εκτελών χρέη εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεφ Ράθκι, απαντώντας σε ερώτηση για τις εξελίξεις στην Ελλάδα.
Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, τη Δευτέρα, όταν ο κ.
ΔΗΜΑΡ: Συγκαλεί Κεντρική Επιτροπή και Διαρκές Συνέδριο
Βενιζέλος: «Αδιανόητο να ιδρύσει νέο κόμμα ο Γ. Παπανδρέου»
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ: Υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του λαού που υφίσταται οικονομική και κοινωνική γενοκτονία
Η Ευρώπη και η Ελλάδα της κρίσης ήταν το θέμα της ομιλίας του βουλευτή Θόδωρου Παραστατίδη. Κι όσοι ανέμεναν να τοποθετηθεί επί των πρόσφατων εξελίξεων που τον έφεραν στο επίκεντρο ή μάλλον στο «μάτι του κυκλώνα» μετά τις επιθέσεις που δέχθηκε λόγω της γνωστής δήλωσης, την οποία ανακάλεσε στη συνέχεια, διαψεύστηκαν.
Ο Γιώργος Μπαλάσκας νέος δημοτικός σύμβουλος
Η παραίτηση της κ. Βούλας Ποζίδου ανοίγει το δρόμο για τον πρώτο αναπληρωματικό των δημοτικών εκλογών Γιώργο Μπαλάσκα προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς. Έτσι ο κ. Μπαλάσκας, δάσκαλος διευθυντής στο Δημ. Σχολείο Επταλόφου, θα ορκιστεί εντός των ημερών και θα καταλάβει τη θέση του Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς.