espa pkm

Σάββατο, 25 Απριλίου 2026, 1:12:19 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 19:09

Νεκρός 37χρονος ποδηλάτης στο Κιλκίς…

Το βράδυ της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου, στο 2ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κιλκίς - Ευκαρπίας, Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε 37χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ποδηλάτη.

Σε βάρος του 59χρονου οδηγού σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος, διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 19:05

Στο μάτι του κυκλώνα ο Θ. Παραστατίδης

Σε αρένα μετατρέπεται το πολιτικό σκηνικό καθώς μετά τις σκιές για την απόπειρα χρηματισμού Χαϊκάλη, δύο ανεξάρτητοι βουλευτές, οι Θόδωρος Πασαστατίδης και Οδυσσέας Βουδούρης, αφήνουν βαρύτατους υπαινιγμούς εναντίον όσων ανεξάρτητων ψήφισαν από την πρώτη ψηφοφορία υπέρ του Σταύρου Δήμα.

Η δήλωση των Παραστατίδη-Βουδούρη έγινε την Παρασκευή και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με κόμματα και πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Γλέζος, να ζητούν από το ΣΥΡΙΖΑ να μη τους συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι δυο βουλευτές με νέα δήλωσή τους μίλησαν για διαστρέβλωση της πρωτοβουλίας τους.

Τροπολογία με την οποία αίρεται η δεκαπενθήμερη απαγόρευση δημοσιοποίησης δημοσκοπήσεων κατά τις βουλευτικές εκλογές κατέθεσαν στη Βουλή οι υπουργοί Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος και Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης.

Η τροπολογία συνυπογράφεται και από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά επειδή κατατέθηκε πριν από λίγο στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος.

 

«Είχαμε σκοπό να τον καταγγείλουμε εμείς, μας πρόλαβε», είπε στον εισαγγελέα κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο,  ο κ. Γ. Αποστολόπουλος καταθέτοντας  επί 2 ,5 ώρες εναντίον του κ. Παύλου Χαϊκάλη. Σε κλίμα μυστικότητας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ως ύποπτος παρουσία του δικηγόρου του.

Tην απόφαση με την οποία ιδρύεται το πρώτο υδατοδρόμιο στην Ελλάδα, υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με την απόφαση το επισπεύδον Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, χορηγεί δια του αρμοδίου Υφυπουργού, Μιχάλη Παπαδόπουλου, στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας άδεια λειτουργίας αεροδρομίου επί υδάτινης επιφάνειας (υδατοδρόμιο) στη θαλάσσια περιοχή λιμένα Κέρκυρας για τη χρήση της από υδροπλάνο.

Νέα διάσταση στην υπόθεση των καταγγελιών περί δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ. Π. Χαϊκάλη από τον φερόμενο ως "μεσάζοντα" Γ. Αποστολόπουλο, δίνει η ανεξάρητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάννα, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος παραμένει σύμβουλος του προέδρου του κόμματος Π.

Με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κίνησης «Ενεργοί Πολίτες», της οποίας ηγείται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, καταδικάζεται σε υψηλούς τόνους η συμπεριφορά των κ. κ. Παραστατίδη και Βουδούρη.

Σε κατάθεση καλείται εντός της ημέρας από τον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο Γιώργος Αποστολόπουλος, τον οποίο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται ο εισαγγελέας να καλέσει σε συμπληρωματική κατάθεση τον Παύλο Χαϊκάλη, καθώς και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος (κατά δήλωση του κ.
Ο Τζορτζ Κλούνι κατηγόρησε την Παρασκευή παράγοντες του Χόλιγουντ επειδή, όπως λέει, δεν υποστήριξαν τη Sony Pictures Entertainment μετά την επίθεση που δέχτηκε από χάκερς σχετικά με την σατιρική κωμωδία «The Interview», η οποία ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου.
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 15:50

Εννέα νέοι διπλωμάτες

Τέσσερις γυναίκες και πέντε άνδρες πέτυχαν στον διαγωνισμό του υπουργείου Εξωτερικών (2-19 Δεκεμβρίου) για εννέα θέσεις ακολούθων πρεσβείας. Αλφαβητικά, οι κυρίες: Παν. Εμμανουηλίδου, Σπυρ. Ζωχιού, Εμιλ. Καρκαμπάση, Μαρια Ρουφάνη. Και οι κύριοι: Νικολ.