espa pkm

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, 10:54:02 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 08:50

Παρασκήνιο και μάχη ψήφο-ψήφο για τους 180

Μια γερή παρτίδα πολιτικού πόκερ είναι σε εξέλιξη με φόντο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτή τη στιγμή διαφαίνονται πολλές πολιτικές μπλόφες, υπάρχουν «κρυφά χαρτιά», ενώ το στοιχείο της ψυχολογίας επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τις πολιτικές κινήσεις.
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 08:50

Ο Πρόεδρος του 1 δισ. ευρώ!

Ως πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ήταν κυριολεκτικά εγκλωβισμένος σε μια αδιέξοδη διαπραγμάτευση χωρίς τέλος με την τρόικα. Τα γεγονότα εξελίσσονταν ερήμην του, κατά τρόπο απολύτως αρνητικό. Η τρόικα και ιδιαιτέρως οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου απο.
Στη δίνη των αγορών βρίσκεται και πάλι η Ελλάδα, με τα σενάρια για έξοδο από το ευρώ (Grexit) να επανέρχονται στο προσκήνιο. Από την περασμένη Δευτέρα που ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας το Χρηματιστήριο υποχώρησε κατά 22%, οι απώλειες από την πτώση τ.
Τη σύμπλευση των ευρωπαϊκών και μεταρρυθμιστικών δυνάμεων επιδιώκει, όπως τουλάχιστον μεταδίδεται από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς στην πορεία των τριών κρίσιμων ψηφοφοριών για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Παράλληλα, με το μυαλό και στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, πιθανότητα στις .

Δώδεκα εργαζόμενοι σε πρόγραμμα αποναρκοθέτησης κοντά στην πρώην βρετανική βάση Καμπ Μπάστιον, στην επαρχία Χελμάντ του Αφγανιστάν, έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο από τα πυρά μαχητών των Ταλιμπάν.

Πρόκειται για μία ακόμη αιματηρή επίθεση κοντά στην πρωτεύουσα Καμπούλ, τη στιγμή που οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα.

«Οι τζιχαντιστές είναι πιθανόν διπλάσιοι απ' ό,τι πιστεύουμε και πιθανόν υπερβαίνουν τις 50.000. Πέρα από αυτούς που ζουν στη Μέση Ανατολή, έχουν ενταχθεί άλλοι 15.000 μαχητές από 80 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Ασία.
Θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν μικρό νοσοκομείο για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Παρότι είναι πλήρως εξοπλισμένο ιατρικά και ξενοδοχειακά, διαθέτει 70 κλίνες νοσηλείας, πισίνες και ειδικές μπανιέρες, το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Αμφιλοχίας λειτουργεί σαν τμήμα εξωτερικών ιατρείων π.
Πολιτική, σκάνδαλα, εξωτερικά θέματα και μίζες εκατομμυρίων ευρώ, όλα θα περάσουν από τις δικαστικές αίθουσες τους επόμενους μήνες, καθώς η ελληνική Δικαιοσύνη έχει επιδοθεί στη μεγαλύτερη επιχείρηση «Καθαρά Χέρια» που έχει ποτέ πραγματοποιήσει στη χώρα μας.
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 07:50

ΗΠΑ: Και βασανιστές και ψεύτες

Φρίκη και ντροπή. Θηριωδίες και συστηματική, απίστευτη βαρβαρότητα έφερε στο φως η έκθεση της Γερουσίας των ΗΠΑ για τα βασανιστήρια στα οποία υποβλήθηκαν επί μία δεκαετία μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 εκατοντάδες ύποπτοι για τρομοκρατία στα κέντρα κράτησης της CIA.
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 07:50

Τζιχαντιστές εν δράσει στο Κοσσυφοπέδιο

«Ερχεται το Χαλιφάτο!» έγραψαν προκλητικά άγνωστοι, προφανώς οπαδοί του ISIS, στον εξωτερικό τοίχο του σερβορθόδοξου μοναστηριού του Ντέτσανι στο Δυτικό Κόσοβο τον περασμένο μήνα. Είναι το μοναδικό μοναστήρι που φυλάσσει σήμερα η KFOR, η ένοπλη δύναμη του ΝΑΤΟ στην περιοχή.