Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
<div>Λ'Άκουιλα: Ελεύθεροι οι σεισμολόγοι που δεν «προειδοποίησαν» για το σεισμό</div>
Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Ιταλία - Δύο άτομα αγνοούνται
Δύο άνθρωποι, 65 και 70 ετών, αγνοούνται στην τοποθεσία Λέιβι. Το σπίτι τους κατέρρευσε εξαιτίας κατολίσθησης.
Ρόδος: Αξιωματικός του στρατού παρασύρθηκε από λεωφορείο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιωματικός, βρίσκονταν σε υπηρεσία, επί της οδού Ρόδου- Λίνδου στην περιοχή Τσαΐρι, όπου έκανε έλεγχο σε όχημα του στρατού.
Ποινική δίωξη σε εταιρεία ιατρικών ειδών για μίζες σε γιατρούς
Κακουργηματικές κατηγορίες για υπόθεση παράνομων αμοιβών σε γιατρούς δημόσιων νοσοκομείων, με σκοπό την προώθηση ιατρικών προϊόντων συγκεκριμένης γνωστής εταιρείας, απήγγειλε η Εισαγγελία σε βάρος δύο στελεχών της επιχείρησης.
Πηγή: Το Βήμα
Μπουτάρης: Ντρεπόμαστε για όσους συνεργάστηκαν με τους Ναζί
Ένα τμήμα της δημόσιας μνήμης αποκαταστάθηκε, με το μνημείο που ανεγέρθηκε στο χώρο της πανεπιστημιούπολης Θεσσαλονίκης, σε ανάμνηση του παλαιού εβραϊκού νεκροταφείου που καταστράφηκε το 1942.
Τα εγκαίνια του μνημείου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή παρουσία εκπροσώπων της εβραϊκής κοινότητας και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος σε μια συγκινητική ομιλία τόνισε ότι η πόλη άργησε αδικαιολόγητα να σπάσει την άδικη και ένοχη σιωπή της, αλλά τώρα μπορεί να λέει ότι ντρέπεται για αυτήν την άδικη και ένοχη σιωπή.
Ενοχοι οι 4 κατηγορούμενοι για τις πυρκαγιές στην Ηλεία το 2007
Milliyet: Τα εδάφη που ζητά η ελληνοκυπριακή πλευρά να επιστραφούν
Στο συνέδριο των Podemos την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας
Ανάκτορο για το καλοκαίρι χτίζει ο Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη
Και για τη θερινή προεδρική κατοικία μέριμνα ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν--στην Κωνσταντινούπολη αυτή τη φορά. Το καλοκαίρι οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία στην (ηπειρωτική) Άγκυρα αναγκάζουν κυβερνητικούς αξιωματούχους, ξένους διπλωμάτες κ.