espa pkm

Τρίτη, 14 Απριλίου 2026, 5:46:31 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τη βόλτα τους ανενόχλητοι, στην παραλιακή Λεωφόρο Νίκης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και αυτή την Κυριακή, 9 Νοεμβρίου, κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.

Η Λεωφόρος Νίκης θα πεζοδρομηθεί για έξι ώρες - από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα - και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα διακοπεί από τη συμβολή της με την οδό Ελ.
Στους δρόμους κατεβαίνουν σήμερα, Πέμπτη, μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ για να συμμετάσχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στα Προπύλαια.

Καταδικάζει «κάθε ενέργεια υποκίνησης» των καταλήψεων ο Ανδρέας Λοβέρδος και ζητά να εντοπιστεί ο διαχειριστής της σελίδας στο facebook μέσω της οποίας διοργανώθηκαν οι κινητοποιήσεις στα σχολεία.
Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Βουλή, ανάμεσα στον υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Στύλιο και τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Μετά από διαφωνία μεταξύ τους, ο κ.
Η άκρα μυστικότητα γύρω από την επιχείρηση που είχε καταλήξει στην εκτέλεση του Οσάμα μπιν Λάντεν στο Πακιστάν έχει θρέψει πάμπολλα σενάρια. Τα μέλη της ομάδας των αμερικανικών δυνάμεων ειδικών αποστολών SEAL παρέμεναν εκτός δημοσιότητας - μέχρι τώρα.
Πνίγηκε η Ρώμη εξαιτίας της σφοδρότατης, συνεχιζόμενης βροχόπτωσης ενώ η κακοκαιρία πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Η πρωτεύουσα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού ενώ οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για αρκετές περιφέρειες από τα βορειοανατολικά μέχρι τη Σικελία.
Υγειονομική και φαρμακευτική περίθαλψη ανάλογη με εκείνη που παρέχεται στους ασφαλισμένους του ΟΓΑ, θα έχουν έως τις 28 Φεβρουαρίου του 2015, τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειας ανασφάλιστου υπερήλικα ο οποίος έχει πεθάνει.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναμένεται στην Κύπρο, στη Λάρνακα πραγματοποιείται μυστική στρατιωτική άσκηση - για να μην προκληθεί ένταση στην περιοχή - με τη συμμετοχή της Εθνικής Φρουράς , δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού και με μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ.

Από την αρχή της κρίσης το ΚΚΕ είχε τονίσει πως αυτά που ζει ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να εντοπίζονται μόνο στο μνημόνιο και την τρόικα, δήλωσε ο γ γ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Μόνο στην Αμερική συμβαίνουν κάτι τέτοια. Η Τζόνι Ερνστ έγινε διάσημη όταν κοίταξε κατάματα την κάμερα και είπε, με υπερηφάνεια, ότι ευνούχιζε γουρούνια στο αγρόκτημα όπου μεγάλωσε, στην Αϊόβα. «Ετσι, όταν πάω στην Ουάσιγκτον, ξέρω πώς να πετσοκόψω.
Ήλθε η ώρα των υπουργών και των κορυφαίων «γαλάζιων» στελεχών. Η ηγεσία της ΝΔ θα στηρίξει αποκλειστικά σε πρώτη φάση, την «πολιτική αντεπίθεση» που ξεκινάει με εξορμήσεις στην ύπαιθρο και περιοδείες ανά την επικράτεια ή όπως το λέγανε και οι πιο παλαιοί άλλες δεκαετίες, «από χωρίου εις χωρίον».